LABDARÚGÁS: NEM SIKERÜLT A TAVASZI BAJNOKI ÚJRASTART A VVLSE CSAPATÁNAK

A Pest vármegyei elsőosztályú bajnokságban is elkezdődött a 2023/2024-es idény tavaszi folytatása, a VVLSE a Biatorbágy vendégeként lépett pályára és pont nélkül maradt.

Gól nélküli első félidő után felülkerekedtek a házigazdák, a végeredmény: Viadukt SE Biatorbágy-Vác VLSE 1-0 (0-0).

Jegyzőkönyv

Pest megyei I. osztály, 16. forduló
Biatorbágy, Forrás utcai műfüves pálya, 150 néző. Vezette: Mákos M. (Kara P., Kányási I.)
BIATORBÁGY: Lipők – Pál B., Tóth R., Stadler, Galambos, Vajda D., Lesták (Fodor D., 68.), Brkic (Szöllősi, 68.), Miskei M., Orbán, Csobánki (Mérey, 79.). Vezetőedző: Vincze Gábor.
VÁC: Bajkán Balázs – Tóth Nándor, Balogh Balázs, Marosi László, Szabó Bence – Nagy Zoltán, Torda Patrik, Dömök Enrikó (Varga Bence, 58.) – Rusvay Balázs, Török Noel, Vén Botond. Vezetőedző: Kovács Péter.
Gólszerző: Brkic (50.)

Fotó forrás: VVLSE

A téli átigazolási időszak csapatfrissítésének mielőbbi pozitív hatásában bízó Kovács Péter vezetőedző így értékelt: „Az előző heti kupamérkőzésen megnéztük a Biatorbágyot, tehát tudtuk, mire számíthatunk tőlük és fel is készítettük erre a srácokat. Az első félidőben jobban játszottunk a hazaiaknál, megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre, de a koncentráció és a felelősségvállalás a kapu előtt nem volt meg. A szünet után egy egyéni hiba miatt hamar hátrányba kerültünk és hiába próbáltunk meg egyenlíteni, kevés lehetőséget teremtettünk ehhez. Mentek előre a srácok becsülettel, de ez ma nem volt elég még a pontszerzéshez sem. A játékunk nem nézett ki rosszul, erre lehet és kell is építeni a következő mérkőzéseinken. Sokkal élesebbnek kell lenni a befejezéseknél, mert nem biztos, hogy lesz egy következő lehetőség. A pályán most van és nincs majd!”

Folytatás március 2-án, szombaton, 14:00 órakor hazai pályán a Veresegyház ellen.