ÚTJAVÍTÁST SZORGALMAZ A KÖRZETÉBEN MOKÁNSZKY ZOLTÁN

Mokánszky Zoltán Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselő a Váci Városfejlesztő Kft. munkatársaival bejárta a körzetét és halaszthatatlan munkák elvégzését kérte tőlük – erről tájékoztatta követőit közösségi oldalán Mokánszky.

A közzétett videóban részletezte: lehullott falevelek összeszedésére, valamint az útpadkák tisztítására kérte a városfejlesztő dolgozóit. Mokánszky Zoltánnak azt ígérték, hogy mindezt március végéig elvégzik.

A képviselő arra is felhívta a figyelmet, hogy körzetében számos olyan vízelvezető csatorna van, ami a falevelektől eldugult és emiatt szükségesség vált a mielőbbi  tisztítása.

Mokánszky Zoltán ezen túlmenően kátyúzást kért a Naszály úton, az Újhegyi úton, a Gerle utcában, a Rigó utcában, az Ambró Ferenc utcában és a Nárcisz utcában.

„Szeretném önöket megkérni, hogy ha bárhol még olyan kátyúkat látnak, amelyek a közlekedést gátolják, akkor kérem, hogy szóljanak és én azonnal fogok intézkedni. Ha bármiféle problémájuk van, – ugyanúgy, mint eddig is – továbbra is keressenek, és én megpróbálom megoldani a problémáikat” – üzente körzete lakóinak Mokánszky Zoltán.