SZABÓ CSABA: FEHÉR ZSOLT SZERINT VICCES A PEDOFÍLIA

Fehér Zsolt szerint egy kiscsajt megerőszakolni a városháza előtt régen még vicces volt. Szerinte akkor még röhejes volt, hogy az újságjában 12 éves lányok megerőszakolásáról írtak – világított rá Szabó Csaba, a váci Fidelitas elnöke a közösségi oldalára feltöltött videójában. Szabó azt mondja, hogy ezt Fehér Zsolt maga ismerte el egy posztban: „Ami a maga idejében röhögni volt jó, mára világraszóló botrányért kiált.”

„Normális emberek nem írnak és nem terjesztenek ilyen beteg szövegeket. Neked nem magyarázkodni kellene, hanem bocsánatot kérni és lemondani. Pedofil tartalmaknak adtál teret és még röhögcséltél is rajtuk. A pedofília nem vicces, ahogy az sem, amikor azt írod le, hogy megerőszakoltál egy kiscsajt a városháza előtt” – üzente Szabó Csaba Fehér Zsoltnak.

Szabó a videóban Matkovich Ilona polgármester egy korábbi nyilatkozatát is idézte az üggyel kapcsolatban: „Nagyon sok anyag előkerült és nem lehet elmenni emellett a téma mellett, tehát a pedofil cselekedetek azok semmilyen módon nem megengedhetőek, akár az elkövetők, akár a támogatóik részére.”

„Persze, Matkovich szerint ez nem vonatkozik arra, hogy Fehér Zsolt az újságjában ilyen tartalmaknak adott teret. Hát ne vicceljünk, nekik bármit lehet következmények nélkül! Legalábbis ők azt hiszik, hogy nekik bármit lehet, de ez nincs így” – fűzte hozzá véleményét Szabó Csaba hangsúlyozva, hogy

„a választásokon nemet kell mondani a pedofil tartalmaknak teret adó és egy kiscsaj megerőszakolásáról író Fehér Zsoltra, az őt védő Matkovich Ilonára és az egész baloldali összefogásra! Vác többet érdemel, de a baloldali városvezetés nem érdemel több esélyt!”

Mint ismert, Fehér Zsolt önkormányzati képviselő volt a főszerkesztője az ARBO NYÚZ című kiadványnak, amiben pedofil tartalmakat, valamint nőgyűlölő és nőket megszégyenítő szövegeket is közöltek.