KÉZILABDA: GYŐZELEM A BAJNOKSÁGBAN, VERESÉG AZ EHF EURÓPA LIGÁBAN

Hétközben kulcsfontosságú bajnoki mérkőzést játszott (idegenben, a Kisvárda ellen) a Praktiker-Vác, vasárnap kora délután pedig idehaza, a városi sportcsarnokban befejeződött az EHF Európa Liga szereplés a csoportot végig uraló norvég rivális látogatásával – egy győzelem, egy vereség lett a heti mérleg.

A hétközi bajnokin 15:12-es első félidő után 28:23 lett a végeredmény a Herbert Gábor vezetőedző irányította váci alakulat javára.

Ami a nemzetközi szereplést illeti, a vasárnapi mérkőzésen a norvég Storhamar 15:13-as első félidő után 30:24-es végeredménnyel bebiztosította csoportelsőségét, míg a Praktiker-Vác az „A” jelű négyes negyedik helyén zárt igen tiszte helytállással, összesen három pontot rabolva a jóval előkelőbb helyen jegyzett riválisoktól.

Még a Storhamar elleni idegenbeli mérkőzésen térdsérülést szenvedett, a nyáron eligazoló Tyiskov-Helembai Fanny esetében az utóbbi hetekben minden lehetséges módszert kipróbált a váci klub egészségügyi stábja, hogy a csapatkapitány a szezon hátralévő részében játékra alkalmas állapotba kerüljön, azonban sajnos elkerülhetetlenné vált a műtéti beavatkozás.

Mielőbbi felépülést kívánunk a váci szurkolóknak sok örömöt szerző kiváló játékosnak!