A NAGY SIKERRE TEKINTETTEL FOLYTATÓDIK UZSALYNÉ PÉCSI RITA NEVELÉSKUTATÓ ELŐADÁSSOROZATA A REGŐCZI-KÁPOLNÁBAN

Az elmúlt évben nagy siker volt, rengeteg érdeklődőt vonzott a kisváci Regőczi-kápolnában Uzsalyné Pécsi Rita neveléskutató, az AVKF főiskolai tanárának sorozata, így a szervezők úgy döntöttek, hogy a 2024-es év első felében is folytatódnak ezek a havi rendszerességű alkalmak.

Az idei sorozat első alkalma a jövő heti Ökumenikus Imahét keddi napjára esik, tehát január 23-án 19 órai kezdettel találkozhatnak az érdeklődők a neves előadóval, aki ezúttal a stresszhelyzetben mozgósítható rejtett tartalékokról értekezik majd.

A téma fő kérdései: Honnan az erő? Honnan az új élet? Reziliencia? Társas intelligencia? Szükséges, vagy csak kellemes? Vigyázat! Olyan, mintha… A kötődések álformái, avagy minek nézzük egymást? Gyógyító és mérgező kapcsolatok. Ami igazán számít.

További előadási időpontok: február 20., március 19., április 16., május 14.

Fontos tudnivaló, hogy az előadó díjazásához a becsületkassza adományaival lehet hozzájárulni.

A közismert kutató így vall magáról saját honlapján:
„Amikor kicsi voltam, és megkérdezték, mi akarok lenni, sok minden eszembe jutott: tanár, anyuka és zenész… Aztán egyszer azt mondtam, hogy ha létezik kertész, fülész, szemész,
akkor én »örömész« szeretnék lenni. Ez az, amit a Jó Isten nekem megadott: úgy érzem, örömész lehetek minden helyzetben. Minden érdekel, ami emberi, ami az élet növekedését, a kiteljesedést, a termékeny, másokat melegítő, boldog életet szolgálja.”