PETŐ CSILLA: A VÁCIAK NEM KÍVÁNCSIAK A DK USZÍTÓ POLITIKÁJÁRA

Senkit sem érdekelt a Demokratikus Koalíció szombati akciója, ahol a kitöltetlen nemzeti konzultációs íveket gyűjtötték. 

Meg akarja fúrni a nemzeti konzultációt az aHang és az Egységes Diákfront, valamint a hozzájuk csatlakozó baloldal. A DK szombaton Vác egyik legforgalmasabb helyén, a Széchenyi István utcában standolt és várta, hogy az emberek leadják náluk a kitöltetlen konzultációs íveket, boríték nélkül.

„Szemmel láthatóan a VÁCIAK nem kíváncsiak a Demokratikus Koalíció kormány- és nemzetellenes, uszító agresszív politikájára! Nemzeti Konzultáció Szuverenitásunk Védelméről kitöltése lehetőséget ad minden magyar ember számára, hogy felelősségteljesen elmondhassa véleményét azokról a kérdésekről, amelyek alapvetően befolyásolják Magyarország gazdaságát és biztonságát!” – írta közösségi oldalán Pető Csilla, Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselő.

Pető Csilla egy fotót is megosztott, amin jól látszik, hogy senkit sem érdekelt az akció, a standoló személy pedig unalmában a telefonját nyomkodta.

kiemelt kép: 0627.hu