POLGÁRMESTER ASSZONY A MÁRCIUS 15. TÉR POLGÁRMESTERE, ÉS NEM VÁCÉ – A VÁCIAK VÉLEMÉNYE MATKOVICHRÓL

Matkovich Ilona már megint a turistát játssza Vácon, ahol született és aminek balliberális polgármesterként jelenleg az élén áll. A kommentelők azonban helyre tették őt. 

Matkovich Ilona a váci főtérről jelentkezett be a közösségi média egyik csoportjában a Március 15. teret a legszebb munkahelynek, Vácot pedig a legszebb városnak titulálva.

„Jövőre már csak messziről nézheted ezt a várost” – érkezett rá a válasz, ami kommentcunamit indított el.

 

 

A váciak szerint:

  • „Így van. Jó lenne nem szétb@szni.”
  • „Késő bánat. Olyan ez a város, mint a főtér öregotthon melletti épület. Kívül csodás plakát, Ilonka krinolinos szoknyában pompáskodik előtte a fotókon. MÖGÖTTE PATKÁNYTANYA.”
  • „Újhegyi úton meg az 1 m2-re jutó kátyúk száma 11… Szembe az utca másik vége 1 hónapja fel van túrva, lezárva stb, munkavégzés nem folyik rajta egyáltalán… Tejüzem előtt is olyan az úthálózat, mintha az ember tanyán járna… A 2-es főút ami keresztülmegy a városon felháborítóan sz@r állapotban van (igen tudom az nem a váci vezetés felelőssége, de nekik kellene kiállniuk értünk országos szinten, hogy valami történjen ezzel a kritikán aluli 10 km-el…, elvileg képviselők és a váci polgárok érdekeit kellene képviselniük) De tök örülünk neki, hogy legalább a főtérünk kinéz valahogy, ha mar az egész város szét van bombázva mint Kijev.”
  • „Mondjuk a márvány tér újbóli átépítése egy tökéletesen felesleges pénzszórás…..”
  • „Nekem úgy tűnik, hogy polgármester asszony a Március 15. tér polgármestere és nem Vácé.”
  • „A legszebb munkahely… ezek után nem sokáig. Kátyúk városa a hófödte táj mögött brutális állapotok uralkodnak”
  • „Ja. A főtér 1.5 négyzetkilométere. A többi 60 négyzetkilométer csak addig míg van mit eladni, lenyúlni, kizsigerelni, tönkretenni!!!”

Matkovich Ilonával tehát szembejött a valóság, a városlakók ugyanis számos hiányosságra és megoldatlan problémára felhívták a figyelmét.