NOVEMBER HARMADIK PÉNTEKJÉN NYÍLT NAPOT TART AZ APOR VILMOS KATOLIKUS FŐISKOLA VÁCI CAMPUSA

November 17-én 10.00 – 12.00 óra között nyílt napra várja az Apor Vilmos Katolikus Főiskola mindazokat, akik fontolgatják az ide jelentkezést vagy akár csak bepillantást szeretnének nyerni az intézmény életébe, képzési kínálatába.

Az invitálóból idézünk: „A XXI-XXII. század a humán segítő pályáké. Ez az a terület, ahol nem vagyunk helyettesíthetők semmiféle műszaki, informatikai megoldás által! Szükség van a személyes jelenlétre, a képzett szakemberek előtt tehát biztos pálya áll. Nehéz, rögös, de érdemes és értelmes!

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola ezekre a humán segítő pályákra készít fel csecsemő és kisgyermeknevelő, óvodapedagógus, tanító, szociálpedagógus, kántor, valamint katekéta és lelkipásztori munkatárs alapszakokon államilag elismert és államilag finanszírozott formában.

Minderről és a főiskoláról bárki többet tudhat meg az idei nyílt napon is, Vácon, 2023. november 17-én.

A rektori és hallgatói bevezető tájékoztatók után szakonként beszélgethetnek az érdeklődők ide járókkal és a képzésért felelős szakemberekkel, s bepillantást nyerhetnek a főiskolai élet fizikai valóságába is.