ÚJ PROPAGANDAOLDALA VAN A MATKOVICH ILONA VEZETTE ÖNKORMÁNYZATNAK

Híroldal lett Vác hivatalos weboldala, a vac.hu. Aki a közügyekre kíváncsi, külön rá kell kattintania az önkormányzat menüpontra. Szádoczki Imre, a váci Fidesz elnöke szerint ez totális önkormányzati propaganda.

Ismét bővült azon online felületek száma, ahol a váci baloldal kommunikálhat. A napokban híroldallá változtatták a vac.hu weboldalt. Így aki a közügyekre kíváncsi, kénytelen külön kikeresni az önkormányzat menüpontot, ahol egyebek mellett tud elektronikus ügyintézést végezni vagy keresni a képviselő-testület rendeletei közt. 

„Jól látszik, hogy a közügyeket hivatalosan is felülírta a hazug kommunikáció, ez totális önkormányzati propaganda” – mondta el a VácOnline-nak Szádoczki Imre, a váci Fidesz elnöke. 

Hozzátette: „Matkovich Ilonáék kampány üzemmódba kapcsoltak és mindent megtesznek azért, hogy minél több emberhez jussanak el a híreik.”

„Rajtuk továbbra sincs szájzár, nem úgy, mint az önkormányzati cégek vezetőin és munkatársain, akik Matkovich Ilona engedélye nélkül nem mondhatnak véleményt a városvezetésről a nyilvánosság előtt” – hangsúlyozta Szádoczki.