PÉNTEKEN MEGNYITJA KAPUIT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLÁSBÖRZÉJE

Több száz álláslehetőséggel, mintegy negyven egészségügyi kiállítóval, tizenöt szakmai előadással várják az érdeklődőket pénteken az ország legnagyobb, ingyenesen látogatható egészségügyi karriernapján és állásbörzéjén, a Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központjában – közölte az egyetem.

Az intézmény tájékoztatása szerint az egész napos programra elsősorban egészségügyi képzésben tanulókat, végzős hallgatókat,  rezidenseket és a már egészségügyi területen dolgozó, de munkahelyváltáson gondolkozókat várják.

A negyedik alkalommal megszervezett állásbörzén a résztvevők információt kaphatnak többek között a jelenleg elérhető állásajánlatokról az ápolás és a betegellátás területén, a szak- és továbbképzési lehetőségekről és a rezidenshelyekről is.

Az eseményen szakmai előadásokat is tartanak, amelyeken az egészségügyi coachingról és a kiégéskezelésről hallhatnak az érdeklődők. Mindezen túl karriertanácsadással, önéletrajzírással is segítik az álláskeresőket.

A rendezvényre a regisztráció nem kötelező, de az egyszerűbb bejutás érdekében javasolt – jelezte közleményében az egyetem.