SZEPTEMBER KÖZEPÉRE ELKÉSZÜL TOLDI TAMÁS SZÖVEGÍRÓ-ÉNEKES RÉGÓTA VÁRT SZÓLÓALBUMA

Ahogy korábban ő maga fogalmazott, csúcs esztendő az idei Toldi Tamás szövegíró-énekes pályafutásában, amit még inkább emlékezetessé tesz majd régóta várt első szólóalbumának megjelenése.

A napokban már egy klip is leforgott a lemezhez, erre az alkalomra ugyancsak hosszú-hosszú évtizedeket várt a többek között a „Vác, a szívem városa” című dalt is jegyző szerző-előadó.
Így ír az élményről közösségi média oldalán:

„A mai napon leforgattuk életem első videoklipjét! Nagyon régóta vártam erre az eseményre, de megérte, mert egy különleges élményben volt részem és csodás emberekkel dolgozhattam együtt, akik azon túl, hogy nagyon profik, még türelmesek, aranyosak és nagyon szerethetőek is! Köszönök mindent Szűcs Norbert, Mayer Zoltán, Orosz-Dan Sára, Csurcsia István! A klip a szólóalbumommal együtt fog megjelenni, szeptember közepén. Nagyon várom már!!!”

Toldi Tamás és szerzőtársa, a zeneszerző-gitáros Pálinkás Gergely is aranylemezt vehetett át nemrégiben Charlie legújabb szólóalbumának sikere révén, illetve nagyon népszerű lett a pápa látogatásának tiszteletére írt, „Magyar fohász” című szerzeményük, melynek előadói Keresztes Ildikó, Varga Miklós és Vastag Csaba.