ROBERT C. CASTEL VÁCON – TERÍTÉKEN AZ OROSZ-UKRÁN HÁBORÚ

Az orosz-ukrán háborúról és annak lehetséges következményeiről tart előadást Robert C. Castel izraeli biztonságpolitikai szakértő Vácon.

A közönségtalálkozó augusztus 22-én, 18 órakor kezdődik a jelentkezések számától függően vagy a Váci Híradás Centrumban, vagy a Madách Imre Művelődési Központban.

Az esemény regisztrációhoz kötött, itt lehet rá jelentkezni. A végleges helyszínről e-mailben kapnak majd értesítést a jelentkezők.

FRISSÍTÉS: a rendezvény végleges helyszíne a Váci Híradás Centrum.

A program szervezője a Váci Közéleti Egyesület. Selmeci György, az egyesület elnöke megkeresésünkre elmondta: a médiában egyre gyakrabban lehet azt tapasztalni, hogy a háborúról nem mindig tiszta információ áramlik az emberekhez.

Ezért döntöttek úgy, hogy meghívják Vácra Robert C. Castelt, aki szakértelemmel fog beszélni a közönséghez és az érdeklődők kérdéseit is megválaszolja.

“Ez a háború a szomszédságunkban történik. Szomszéd nemzet, ahol laknak magyar emberek is. Tehát egyáltalán nem lehetünk közömbösek a háborúval kapcsolatosan” – tette hozzá Selmeci György.

A közönségtalálkozó a jövő héten lesz, de a regisztrációk száma már most felülmúlta a várakozásokat. A mai napig több mint 250-en jelentkeztek rá.