APOR VILMOS KATOLIKUS FŐISKOLA: ŐSZTŐL ÚJRA ANNA-JOACHIM HÉTVÉGÉK A TERMÉKENYSÉGI PROBLÉMÁKKAL KÜZDŐ PÁROKÉRT

Az Anna–Joachim-program az Apor Vilmos Katolikus Főiskola különleges tréning-sorozata, amely a gyermekáldásra vágyó pároknak nyújt átfogó, intenzív pszichológiai és mentálhigiénés segítséget.

A program a főiskola keresztény szellemiségével és értékrendjével harmonizáló terápiás jellegű módszereket gyűjti egy csokorba egy három hétvégés rendezvénysorozat keretében.
Az idei programsorozat az elmúlt négy év tapasztalatait ötvözi és a résztvevők által legpozitívabban értékelt módszereket jeleníti meg.
A házaspárok részére a program ingyenes.

Helyszín: Apor Vilmos Katolikus Főiskola, Budapesti Campus, cím: Budapest XX. kerület Török Flóris u. 227-229.
Jelentkezni Homokiné Hollósi M. Cecília tanácsadó szakpszichológusnál lehet az e-mail címén keresztül: annajoachim@avkf.hu, határidő: 2023. szeptember 1. péntek.
A programban 6 párt tudnak fogadni, a jelentkezési sorrendben.
Jelentkezni kitöltött jelentkezési lappal és motivációs levéllel lehet, tájékoztatás telefonon munkanapokon a +3630/4101393 telefonszámon.
A jelentkezés után szükség lesz egy ismerkedő, állapotfelmérő bemeneti beszélgetésre, ennek időpontjáról személyes egyeztetés történik.

A program egy kutatás része, melynek során a hétvégék előtt és után egy tesztcsomag anonim kitöltését kérik az arra önként vállalkozóktól.
A program 3 hétvégét érint, a szervezők kérik, hogy azok jelentkezzenek, akik tudják vállalni a teljes részvételt!