KÉZILABDA: HAMAROSAN KEZDŐDIK A BÉRLETÁRUSÍTÁS A PRAKTIKER-VÁC MÉRKŐZÉSEIRE

A Praktiker-Vác női kézilabda csapatot versenyeztető társaság meghirdette az NB I-es bajnoki, Európa Liga és Magyar Kupa mérkőzésekre érvényes jegy- és bérletárakat a 2023-2024-es szezonra.

A belépőjegyek ára egységesen: 2.000 Ft, illetve 6 év alatt ingyenes a belépés.
A helyre szóló bérletek ára: 25.000 Ft.

A helyre szóló bérletek megvásárlása biztosítja a megszokott ülőhelyet, akár 5 perccel kezdés előtt is, így nem kell órákkal hamarabb helyet foglalni a csarnokban!

A bérletek vásárlásánál készpénzes és bankkártyás fizetési mód az elfogadott, utalványok beváltására nincs mód. A bérletek a hazai NB I-es bajnoki, Magyar Kupa mérkőzésekre érvényesek, az Európa Liga találkozókra nem.

Bérletek vásárlására a nyári felkészülési mérkőzések előtt a Váci Sportcsarnok büféjében lesz lehetőség, a mérkőzések előtt 30 perccel nyit majd a bérletes pénztár.

A felkészülési mérkőzések menetrendje:
Praktiker-Vác – Szent István SE, július 28. (péntek) 15:30
Praktiker-Vác – DKKA, augusztus 9. (szerda) 15:30
Praktiker-Vác – Budaörs, augusztus 11. (péntek) 15:30
Praktiker-Vác – MTK Budapest, augusztus 18. (péntek) 15:30

Helyre szóló bérlet az A, B, C szektorban számozott helyekre váltható, az előző szezonban vásárolt helyre szóló bérletet váltó szurkolóknak elővásárlási joguk van az adott helyre az első bajnoki mérkőzésig.

A Praktiker-Vác az Európa Ligában majd a 3. fordulóban lesz érdekelt, ennek játéknapjai: november 11-12. és november 18-19.