„LOPNI MEGTANULTAK” – A VÁCIAK VÉLEMÉNYE MATKOVICHÉKRÓL

Nem valósultak meg Matkovich Ilona választási ígéretei és alig fél éve maradt a baloldali városvezetésnek a Bauer Mihály utcai bölcsőde felépítésére – ezek azok az ügyek, amiről minden vácinak megvan a véleménye, és amik miatt közülük sokan ki is mondják, hogy Matkovichéknak menniük kell.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy már a baloldali média is beismerte: nem valósultak meg maradéktalanul a balliberális polgármester, Matkovich Ilona választási ígéretei. 

„Való igaz, hogy négyévnyi önkormányzás után úgy érezhetik a váciak, hogy nem teljesült minden választási ígérete a mostani civil vezetésnek” – írja egyik cikkében a vaceskornyeke.hu. A portál egyébként érdemi információkkal nem látja el a váciakat, cikkeikben kizárólag a kormányt és a helyi Fideszt támadják.

A váciak szerint: 

„A bőrünkön érezzük!”

„Lopni megtanultak.”

Megírtuk azt is, hogy a baloldali városvezetésnek már csak december végéig maradt ideje arra, hogy felépítse a Bauer Mihály utcai bölcsődét. A mutyizó Matkovichéknak három év és több száz millió forintos támogatás sem volt elég ahhoz, hogy megvalósítsák a beruházást, amire először 330, majd 240 millió forint érkezett Vácra a kormányon keresztül az uniótól. Ha azonban idén nem készül el az épület, a váciak pénzéből mind az 570 milliót vissza kell fizetnie a balliberális vezetésnek.

A váciak szerint:

„Úgy látszik ez is így marad, mert fél év alatt ezt már normálisan nem lehet megcsinálni, maximum összegányolni. Bezzeg járt a pofájuk, hogy az előző vezetés 330 millió forintból miért nem csinálta meg. Nekik meg van 570 millió forintjuk, négy év már eltelt és eddig csak egy torzóra futotta. Ilyen tehetségtelen vezetés még nem volt városunkban.”

„Semmi gond! Majd a mi pénzünkből kifizetik! Mi meg mehetünk inni egyet a főtéri ivókútból!!!”

„A szégyen az szégyen, még ha nem is arra célzok most, hogy nincs kész az aminek kellene, csak kérdezném már a bölcsőde is ellenség és kicsiny lakói ne gyűljenek össze ?! Ilonka, pufi manó, és a többi igazmondó !!!!! Azok a gyerekek akik ide járhatnának mivel ártottak és mit tettek vagy nem tettek ?????? Amivel ezen szeretet kitörést megkaphatták, remélem a szüleik is tanultak valamit, konkrétan milyen egy színtelen szivárvány, milyen amikor jellemtelen antiszociális lények vezetik …..bocs bitorolják egy város vezetését! Köszönjük nektek !!!! A városlakók szeretete utolér, ne higgyétek hogy nem!!!!!!!”

Egy váci lakos pedig arra emlékeztet, hogy a Bauer Mihály utcai bölcsőde megépítése Inotay Gergely alpolgármester egyik kampányígérete volt a 2022-es választások előtt, amikor a térség országgyűlési képviselője akart lenni. Inotay 2021 októberében közösségi oldalán azt írta, hogy 2022 májusára elkészülhet az épület. De ahogy azt a baloldalnál már megszokhattuk, ez is csak ígéret maradt.