MISZTRÁL: TELE A NYÁRI NAPTÁR, KIEMELT ESEMÉNY A HAGYOMÁNYOS NAGYMAROSI REGEJÁRÓ HÉTVÉGE JÚLIUS 14 – 16. KÖZÖTT

Nagyon húzós nyara lesz a több tagja révén erősen dunakanyari kötődésű Misztrál együttesnek, dugig tele a naptár úgymond.

A XXIII. Regejáró fesztivál időpontja július 14 – 16., az esemény nagyon gazdag programot kínál az érdeklődőknek.
Mint ahogy évről-évre lenni szokott, most is színes a programkínálat (benne a koncertek mellett kiállítással, bajvívással, magyar táncházzal) várja a fesztiválozókat, no meg persze megannyi gasztronómiai különlegesség.
Igazán illusztris a fellépők névsora: Misztrál, Makám, Role, Ferenczi György és az 1ső pesti rackák, Tolcsvay Béla, Petrás Mária és barátai, Horhos, Gajtan, Bokros trió, Bence kalandjai, Maszkura, Cirkusz-Ka, Kemény Márton, Hungarikum, Kobza Vajk, Kéttamás.

Egy héttel később, július 21-én Nagyvázsonyban, a Váradalom programesten is jelenésük van Heinczinger Mikáéknak. Ezen túlmenően az együttes főszereplője lesz (július 23-án) a Művészetek Völgye Fesztiválnak a központi helyszínen, Kapolcson is, közelebbről a Kaláka udvarban. Ugyancsak kiemelkedő program a nyári turnéban a kővágóőrsi Kőfeszt, itt augusztus 6-án lépnek fel Török Mátéék. A szűkebb országhatárokon belül augusztus 27-én a Báta-Mohács Lovagi Zarándoklat célállomásán, majd augusztus 29-én a fővárosban, a Virág Benedek Házban zárják a nyarat Tóbisz Tinelli Tamásék.