SZANISZLÓ RÓBERT VILÁGUTAZÓ VÁCI FOTÓRIPORTER ÉS TUDÓSÍTÓ CSAPATA JELENTI

A Vácott élő Szaniszló Róbert fotóriporter és saját hírügynökségének munkatársi csapata egyre több sport világeseményre kap külön meghívót, akkreditációt, ami bizony nagy rangot jelent ebben a szakmában, mi pedig a jövőben rendszeresen közölhetünk tőlük riportokat, a sort egy tavaly év végi eseménnyel, a Forma1-es szezonzáró eseményről készült összeállítással kezdjük, a cikkíró, azazhogy Written by Susan Bernáth (FPA), 24/11/2022 at Abu Dhabi, UAE, a fotókat természetesen a váci illetőségű fotós készítette.

Written by Susan Bernáth (FPA)

Egy évadzáró esemény – függetlenül attól, hogy ott dől-e el a a világbajnoki cím sorsa – mindig nagy esemény.
Ilyenkor az összes szponzor megpróbálja elcsalogatni a legnagyobb sportolókat, zenészeket, modelleket és mindenkit, aki csak számít, ez idén sem volt másképpen.
Ezúttal ugyan a világbajnoki cím kérdése nem volt kérdés – azaz Max Verstappen lett a bajnok –, de ettől függetlenül rengetek sztár jelent meg a Paddock-ban és a rajtrácson, hogy részese legyen a száguldó cirkusz őrületének.

© Robert Szaniszló / FPA

A szinte tétnélküliség miatt a pilóták sem törték össze magukat, mindenki Vettel visszavonulását és egyben utolsó versenyét emlegette.
De nézzük, hogy a főszereplő pilóták mellett kik tették tiszteletüket idén Abu Dhabi-ban.
A csütörtöki nap meglehetősen kevés érdekességet tartogatott „sztár” fronton, csak a pilóták jöttek-mentek vagy éppen kedélyesen cseverésztek a csapatfőnökökkel.

Illetve a csapatok ezen a napon készítik el a közös csapatfotókat is.

© Robert Szaniszló / FPA
© Robert Szaniszló / FPA
© Robert Szaniszló / FPA

A pénteki és szombati napok már mutattak némi aktivitást, de javarész elsősorban csak a pilóták és barátnőik jelentették ezt.
Így volt ez, mikor megjött Pierre Gasly és barátnője, a portugál divatmodell Francisca Cerqueira Gomes (Kika).

© Robert Szaniszló / FPA

A vasárnap ellenben annál több izgalmat tartogatott.
Kezdésnek megérkezett a korábbi F1-es, most IndyCar-ban versenyző Marcus Ericsson és dán-görög kedves modell barátnője Iris Tritsaris Jondahl.
De olyan nagy vendégek is tiszteletüket tették a rajtrácson a futam előtt, mint Flavio Briatore, korábbi F1-es csapatvezető (Renault F1 Team), vagy a nyolcszoros olimpiai bajnok
jamaicai atléta Usain Bolt, vagy az amerikai énekes, dalszövegíró, színész Terry Raymond IV, népszerű nevén Usher.

© Robert Szaniszló / FPA
© Robert Szaniszló / FPA

A szemfülesek kiszúrhatták a hatalmas tömegben még az olasz modell Elena Berri-t, aki Esteban Ocon barátnője, de ott volt a rajtrácson a híres divattervező Tommi Hilfiger és
kedves felesége, Dee Ocleppo Hilfiger is.
A Merci garázsban feltűnt a spanyol Pep Guardiola, akik jelenleg a Manchester City vezetőedzője, illetve kézen fogva érkezett a Williams versenyzője, Nicolas Latiffi és gyönyörű lengyel barátnője, a modell/jogász Sandra Dziwiszek.
Azt hiszem idén sem volt hiány hírességekből, modellekből, akik szinte kötelező szereplői egy ilyen nagy volumenű versenyhétvégének.
Találkozunk jövőre is.

 

© Robert Szaniszló / FPA
© Robert Szaniszló / FPA