VIGYÁZAT, AZ ÖSSZEFOGÁS VÁCÉRT 2024 EGYESÜLET ÁLCIVIL SZIVÁRVÁNYOS SZERVEZET, MATKOVICH ILONÁVAL AZ ÉLÉN!

A magát Közéleti Margóként feltüntető rendszeres levelező olvasónk legújabb dohogásában a Matkovich-rezsim újabb lakosságot kábító politikai húzására fókuszál, arra, hogy a jövő júniusi önkormányzati választásra készülve bejegyeztették szivárványos egyesülésüket – Szivárvány utcai címmel.

Olvasónk így rántja le a leplet erről a sötétben bujkálni igyekvő harácsoló, széltoló, sőt kártékony alakulatról:
A DK-tól a Jobbikig ívelő szivárványos város(félre)vezető, eleddig csúfosan leszereplő konglomerátum túlélésének, további élősködésének érdekében létrejött az Összefogás Vácért 2024 Egyesület, amit a hírek szerint már nyilvántartásba is vett a Budapest Környéki Törvényszék.

Az egyértelműen politikai célú, a hatalommarkolás érdekében létrehozott szervezet elnöke Vác magát civilnek hazudó, s ezzel sokakat megvezető vadul balliberális polgármestere, az őszödi böszme, azaz Gyurcsány Ferenc és a világ lustája Karácsony Gergely nótáját fújó Matkovich Ilona, s beszédes, hogy a szervezet székhelye a Szivárvány utca 5. szám alatt van.
Volt idő, amikor a mostani döntéshozó többség néhány tagja kikérte magának, ha szivárványkoalíciónak minősítik őt, de most már papírjuk is van a titulushoz a guruló dolláros pénznyelést és hatalommegtartást célzó választási egybesülésük székhelycíme alapján.
Tehát jó ébernek maradni, s fenntartással kezelni mindent, ami ezen újabb egyesület nevében a jövőben napvilágot lát, ahogy mondani szokás, jobb, ha azt sem hisszük el nekik, amit kérdeznek.