„BOTRÁNY-KOALÍCIÓ” – A VÁCIAK VÉLEMÉNYE MATKOVICHÉKRÓL

Ismét sokan vállalták véleményüket azokkal a minden váci lakost érintő ügyekkel kapcsolatban, amikről a közelmúltban számoltunk be. „Undorító egy csapat”, „ez egy disznócsorda” – a többi közt ilyen jelzőkkel illették a váciak a baloldali városvezetést.

Beszámoltunk arról, hogy megalakult az Összefogás Vácért 2024 Egyesület, amit a Budapest Környéki Törvényszék vett nyilvántartásba.

Matkovichék tehát létrehozták a dollárok begyűjtésére szánt választási egyesületüket. A baloldalnál ugyanis országszerte bevett szokás, hogy a politikusok civilek bőrébe bújnak és egyesületeikhez gurulnak a dollárok. 

A váciak szerint:

„Botrány-koalíció.”

„Mióta finomkodunk???? Ez egy disznócsorda!!!”

„Remélem, nem kap önkormányzati támogatást az egyesület, vagy mégis?”

„Azt mégsem választhatták, hogy SOROS BÉRENCEK EGYESÜLETE 2024! Tudjuk, kik ők, hová vannak bekötve, tudjuk mit képviselnek és ebből a város mit profitálhat! Ettől függetlenül a választók majd eldöntik, hogyan tovább, velük vagy nélkülük.”

„Remélem nélkülük.”

„Még szép hogy nélkülük.”

Hírt adtunk arról is, hogy az önkormányzat elhanyagolja a Kőhíd utcai játszóteret. A lakók elsősorban azt kifogásolják, hogy nagy a fű, és véleményük szerint némi felújítással biztonságosabbá is lehetne tenni a játékelemeket. A lakóközösség még a múlt héten egy petíciót fogalmazott meg Matkovich Ilona polgármesternek. Abban egyebek mellett a játszótér felújítását kérték az önkormányzattól, és azt hogy nyírják le a füvet.

A petíciót harmincan írták alá, amit Hájas Attila helyi lakos adott le a városházán, de választ még nem kapott rá. A környéken élők tavaly abban is kérték a körzet képviselőjének, Kászonyi Károlynak a segítségét, hogy korlátozzák a forgalmat a lakóövezetben, ugyanis nagy az autós forgalom és sokan elszáguldanak a játszótér mellett. Kászonyi Károly akkor támogatásáról biztosította a lakókat, de a megígért beruházásokból máig semmi sem valósult meg. 

A váciak szerint:

„Undorító egy csapat. Remélem, jövőre még a neve is múlt lesz a többi kutyáival együtt.”

„Nem szabadulunk tőlük, mert alapítvány formájában fognak piszkoskodni, dollárért.”

„Retkes csöves kutyák.”