AZ ESÉLYEGYENLŐSÉGI NAP UTÁN AZ ELFOGADÁS CÍMŰ FOTÓPÁLYÁZAT ANYAGA MÉG NÉHÁNY HÉTIG MEGTEKINTHETŐ A MŰVELŐDÉSI KÖZPONTBAN

Az esélyegyenlőséget a középpontba állító, már hagyományos tematikus programnak adott helyet pénteken a művelődési központ, ahol – több más időszaki kiállítás mellett – néhány hétig az eseményhez kapcsolódó, „Elfogadás” című fotópályázat válogatása is megtekinthető.

A Mozgáskorlátozottak Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete által szervezett, több partneregyesület közreműködésével tartott műsoros eseményen a rendező egyesület elnöke, Roszik Csaba megnyitójában szólt az elmúlt év történéseiről és ismertette a közeljövő terveit, ezt követően Drexler Sándor szavalata és zenés-verses-táncos bemutatók következtek.

Az ünnepség folytatásaként Meláth Attila baptista lelkész szólt az elfogadás fontosságáról.

Végül az „Elfogadás” jegyében meghirdetett fotópályázat legjobb alkotásainak készítőit jutalmazták, a pályázók, kiállítók között több, valamilyen fogyatékossággal élő nevező is szerepel egy-két művel.

A tematikus nap keretében átadták a „Fogyatékossággal Élő Váci Emberekért” kitüntetést a Tabán utcai Fogyatékos Napközi Otthon munkatársainak.