„HUSZONÖT ÉVVEL LÖKTÉK VISSZA A VÁROSUNKAT” – A VÁCIAK VÉLEMÉNYE MATKOVICHÉKRÓL

Számos cikkünk témája heves indulatokat váltott ki a váciakból, akik szerint a városi sportcsarnokot már DK-árfolyamon lehet kibérelni, Matkovich Ilona pedig a város ügyei helyett a fia érvényesülésével foglalkozik.

A napokban számoltunk be arról, hogy a baloldali városvezetés megemelte a sportcsarnok bérleti díjait. Esetenként a korábbi ár duplájánál is többe, vagy akár az ötszörösébe kerül egy-egy terem bérlése. Erről a Pénzügyi-Ügyrendi Biztosság döntött saját hatáskörében. A módosított díjak május 10. óta érvényesek.

A váciak szerint:

„Gondolom, sokan fogják igénybe venni majd. Segítség a sportolóknak, a fiatalságnak. A parkolási büntetésekből kevés jön be….”

„Ez már a DK-árfolyam.”

„Kell a pénz, de mire is?”

Írtunk arról is, hogy nem lehet látni még a városi strandon a gyermekmedence felújításának végét, a városvezetés pedig kínosan magyarázkodik. Hivatkoznak covid-zárlatra és a beruházás során felmerült problémákra. Mint ismert, a tavalyi strandszezont is anélkül indította el a váci önkormányzat, hogy rendbe tették volna a gyermekmedencét. 

A váciak szerint:

„Házat építenék ennyi idő alatt!”

„Véletlenül pont a kampány alatt lesz átadva.”

„El kell takarítani ezt a pofátlan, nyomorult, tolvaj szivárvány-moslékot! Huszonöt évvel lökték vissza a városunkat..”

Többször is hírt adtunk már arról, hogy Vác különböző, lakott városrészein egyre gyakrabban bukkannak fel vaddisznók. Matkovichék azonban látszólag nem foglalkoznak a problémával. És felvetődik a kérdés, hogy vajon meddig várnak? Talán addig, míg megtörténik az első baleset?

A váciak szerint: 

„Ilonka kutyái nem érnek rá, hogy tegyenek valamit, mert a fia cégeit segítik előre törtetésre.”

„Majd csinálnak egy húsfeldolgozót is, privátban.”