KUKAFRONTON IS ELÉG SIRALMAS A HELYZET, HIÁBA SIRÁNKOZOTT A SZIVÁRVÁNYOS R. SÁNDOR KÉPVISELŐ

Már két hónap is eltelt azóta, hogy egy testületi ülés napirend végi hozzászólásainak sorában az egyik szivárványos képviselő panaszosan felhívta a figyelmet, hogy nagy a baj konténerkuka fronton (is), mert sok ilyen hulladékgyűjtő alkalmatosság igen ramaty állapotban van, úgymint csorba, repedt, törött, kidőltek a kerekei, hiányzik a teteje, nincs is ott, mert elvitték, stb.

A polgármester egyik lehajbókolóbb szekértolójának számító (ezért a buksijára bizonyára sok simit kapó) R. Sándor állás- és pozícióhalmozó, alapból nyugdíjas képviselő szokatlan mormogása sokaknak feltűnt akkor, mivel nagyon kizörgött az amúgy folyamatos öndicsérettől zengő városvezetői karénekből.

Egy rendszeres levelező olvasónk megpróbálta feltérképezni, mire is gondolhatott a városfejlesztő önkormányzati céggel különösen szoros kapcsolatot ápoló (felügyelő bizottsági tagként ezen formában is javadalmazott) képviselő, le is leplezett néhány ilyen rakoncátlankodó kukát. Aztán két hónap múltán újra elment a felfedezett helyszínekre, mint írta, titkon azt remélve, hátha új konténereket talál. Ámde nem így történt, sok helyütt ugyanazokat a hasznavehetetlen hulladékgyűjtőket lelte, finomított kommentje szerint ez is ékes bizonyítéka annak, hogy valójában ki, mi való itt a szemétdombra.