A VÁCI STRAND DALA: SZÁRAZ TÓNAK NEDVES PARTJÁN DÖGLÖTT BÉKA KURUTTYOL…

A rendkívül kontraproduktív városvezetés és sajtós csapatuk nagyban lapít azzal kapcsolatban (is), hogyan áll valójában a strandszezonba fordulva az uszoda és fürdő létesítményegyüttes gyerekmedencéjének felújítása, mutatunk hát egy friss képet a kerítésen kívülről.

Fotó: Ribáry Zoltán

Nem túl biztató ez a látvány, erősen kérdőjelesnek tűnik a ciklus kezdete óta emlegetett, tologatott beruházás gyors befejezése, a pancsoló mielőbbi átadása, de hát nincs mit csodálkozni ezen a szivárványos önkormányzati többség eddigi beruházási kudarcai alapján.

Még az is lehet, hogy direkt húzzák-halasztják ezt a fejlesztést, hogy aztán majd a jövő nyári önkormányzati választás konkrét kampányidőszakára felmutathassanak itt valamit, de a választók nyilván nem felejtik el, hogy három év is kevésnek bizonyult a feladatra, miközben a covid-zárlat és a gazdasági nehézségek miatti zárt kapus időszakokban azért csak-csak lehetett volna hatékonyabban kapirgálni az építési területen.
De hát nyilván nincsenek konkrét város- és önkormányzati cégvezetői felelősei ennek a nagy buktának, fogjuk hát az egészet a nedves parton kuruttyoló döglött békákra…