MÁR CSAK HÁROM HÉT ÉS ELRAJTOL A FUT A VÁC

Három hét van hátra a Fut a Vác rajtjáig, amire már több mint kétszázan jelentkeztetek a www.futavac.hu honlapon.

Az idén kutyás futamot is tervezünk, de csak akkor, ha ti is és a kutyáitok is rajthoz szeretnének állni. Azt gondoltuk, jobb, ha a kutyás csapat együtt fut és nem a többi futó között. Ehhez azonban nevezni kell, hogy mi is számoljunk veletek.

Szeretnélek benneteket ellátni néhány fontos információval, a versenyzéshez.

  • Az idén is 5 kilométeres körök lesznek kijelölve a belváros és a kerékpárút összekötésével. Választani lehet, hogy egy-két, vagy négy kör lefutására jelentkeztek. Ha a 4 kört csapatban akarjátok futni, arra is van lehetőség, és egy-egy kör lefutása után a Boronkay előtt adjátok tovább egymásnak a stafétát. Már 8 csapat benevezett a váltóba.
  • Az idén is a rajtszámon lévő mikrochippel mérjük az időt, így alkalmatok lesz az időtöket összehasonlítani az elmúlt években futott eredményeitekkel.
  • Persze aki nem akar 5 kilométeren keresztül küzdeni, annak adott a lehetőség a legrövidebb 2800 méteres bulifutáson részt venni. Ezt negyedóra alatt teljesíteni lehet, de jó kis ízelítő nyílik annak a futásról, aki még nem próbálta ezt a sportot. Az idén is várjuk az óvodásokat és a szüleiket is, hogy a Boronkay előtti pályán közösen teljesítsék a néhány száz méteres kihívásokat.
  • Ha előneveztek az ovis futás, és a 2500 méteres bulifutás is ingyenes, azért hogy kipróbáld és megszeresd ezt a sportot is.
  • A Deákvári SE az idén is felajánlott egy bringát, amit azok közül fogunk kisorsolni, akik eredményesen teljesítették a 2800 méteres, az 5, a 10, vagy a 21 kilométeres távokat. Persze, ha nem te nyered, az sem gond, mert a versenyen Fut a Vác pólókat is nyerhetsz, és minden befutó Vác emlékérmet kap a nyakába a táv teljesítése után.
  • Keressétek fel a honlapot és nevezzetek elő a versenyre, mert a helyszíni nevezés drágább és bonyolultabb akkor, amikor már bemelegítened kellene.

Várunk a versenyen!

A Fut a Vácot Bíró György és BARÁTAI, és a VISE vise szervezi a Vác Város Önkormányzat Támogatásával.