GYEREKET A MAGASBA – VÁC LESZ AZ EGYIK HELYSZÍNE AZ ORSZÁGOS FLASHMOB-NAK

Idén is megszervezi gyermekemelő flashmob-ját a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. A kezdeményezéshez tartozó valamennyi településen június 10-én 11 órakor emelik a magasba a gyerekeket.

A váci helyszín a Vanyek Béla Sportcentrum lesz (Kosdi utca 4-8.) – tudtuk meg a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom váci szervezetének vezetőjétől.

Pető Csilla felkereste a váci bölcsődéket, óvodákat, családi napköziket, fejlesztő központokat, a művelődési házat, de meg fogja szólítani a városban működő baba-mama klubokat is, hogy minél több ember értesüljön a programról és sokan csatlakozzanak a villámcsődülethez. 

A kezdeményezés célja felhívni a figyelmet arra, hogy a gyermek örök érték és családban élni jó.

A szervezők emellett rávilágítanak a családügyi civil szervezetek tevékenységére, és igyekeznek az ilyen szervezetek közötti kapcsolatot erősíteni.

A flashmob-on a résztvevők közösen körtáncot járnak majd. Aki segítőként vagy résztvevőként csatlakozna a programhoz, bővebb tájékoztatást Pető Csillától kérhet a petocsilla1@gmail.com e-mail címen, vagy telefonon a +36 70 2556263-as számon.