„MOSLÉK BANDA” – A VÁCIAK VÉLEMÉNYE MATKOVICHÉKRÓL

Továbbra sem fogják vissza magukat a váciak, ha véleményt kell formálni a baloldali városvezetésről. Ismét szemléztük a váciak hozzászólásait a cikkeink alatt.

Május 1-jétől ismét a hét minden napján kell fizetni a parkolásért az 1-es zónában, ahol elkezdődött a kiemelt turisztikai időszak. Az érintett területeken 400 forintba kerül egy óra. Több esetben pedig emelkedtek a parkolódíjak. A 2-es zónában a korábbi 300 forintról 350-re, a mélygarázsban 250-ről 300 forintra nőtt az óránkénti parkolás díja.

Ezekről az intézkedésekről így vélekednek a váciak:

„Moslék banda.”

„Tán csak nem Karácsony adott neki tanácsot (Pedig ezért menekültem el Budapestről).”

Írtunk arról is, hogy Jess Kinga baloldali önkormányzati képviselő körzetében nem gondozzák a mélygarázs feletti területet. Az össze-vissza csomókban megnőtt fű elhanyagolt képet mutat a városról. A szemközti lakók szerint Jess reggelenként kutyafuttatóként használja a mélygarázs zöldterületét. A társasházak lakói szerint az elmúlt három évben a park leépült és úgy tűnik, hogy egy külső céggel „felturbózva” sem lett jobb a mélygarázs környéki kis zöldterületek kertészeti színvonala.

„Ez a város közepe. Jess Kinga kutyafuttatója. A kutyák szeretik a gazt és az ürüléket is eltakarja. Tanácsokat ide küldje de ő nem ér rá hiszen fő feladata hogy tüntetéseket szervezzen a galéria elé.”

„Elfogyott a lóvé.”

„Olyan mint a képviselője igénytelen. De az egész város igénytelen” – írják a kommentelők.