SZÁDOCZKI IMRE: JÓ HÍR, HOGY A KÖZÉLETI SÁRDAGASZTÁS UTÁN A HÉTVÉGÉN FELEMELHETJÜK A SZÍVÜNKET

Szádoczki Imrével, a Fidesz váci elnökével a VácOnline rendszeres rovatában hétről-hétre értelmezzük a heti közéleti eseményeket. Ezúttal is arra kérjük az elnök urat, hogy a helyi jobboldal szemszögéből tolmácsolja olvasóinknak az előző hét fontosabb közéleti történéseit!

VO: Múlt héten beszámoltunk arról, hogy a TeSzedd akció keretében a váci jobboldal is kivette a részét a város megtisztításában. Miért tartja ezt fontosnak?

Az elmúlt hétvégén a Föld napján a Fidelitas kezdeményezésében a Fidesz és a KDNP tagságának részvételével három helyszínen 30 zsák szemetet szedtünk össze városunkban. Nagyon fontosak ezek az akciók és folytatni is fogjuk ezeket, hiszen a környezetünk tisztaságára való odafigyelés, a természetvédelem, közelebbről a teremtésvédelem szervesebben illeszkedik a jobboldalhoz, a konzervatív polgári értékrendhez, mint a kívül méregzöld, de belül vérvörös mozgalmakhoz.

VO: Mi a véleménye a hamarosan életbelépő újabb parkolási rendelet „kiélesedéséhez”? Ez megint egy pimasz lakosságsarcolás lesz vagy a sokat hangoztatott „felelős gazdálkodás” szép példája?

Sajnos a május elseje városunkban nem csak a majálist és a jókedvet jelenti, hanem a nyári parkolási rend bevezetését is. Az Inotay Gergelyhez köthető rendszer újabb terheket ró a város polgáraira, hiszen a belvárosban és a Duna-parton, immár hétvégén is 18 óráig fizetni kell a parkolásért. Egy város büdzséjében annyira elenyésző összegekről van szó, hogy ennek semmi értelme nincs.

Kizárólag az erőfitogtatás és a váciak semmibevételéről szól!

VO: Érdekes kommunikációnak lehetnek szemtanúi a közélet iránt érdeklődő váciak, mintha kiosztották volna magukra a szerepeket: immár megtudhatjuk, ki alakítja a választásokig a városházán a „jó rendőrt” és ki a „rosszat”… Mindkét szereposztásban azonban a feddhetetlen, önzetlen, csak a város közösségéért élő, tisztakezű demokratát igyekeznek előadni a választóik feledékenységében bizakodó baloldali vezetők. Hogy is van ez?

Mi, a jobboldal váci prominensei kígyót-békát kapunk a túloldalról. Nyilván, aki a politikát választotta, bírni kell a harcot az igazunkért. Az azonban, hogy olyan „feddhetetlen” politikusok vádolnának bennünket, az enyhén szólva sem állja meg a helyét, sőt ha humoros lenne és nem szánalmas, akkor még ez viccessé is tenné az egészet! Hiszen

  • egy cégeltüntető polgármester, aki jelenleg városunk ingatlanügynökeként virul,
  • egy volt elvtársai/barátai szerint is sikkasztó alpolgármester,
  • egy másik, aki az ország összes pártja és civil szervezete színeiben volt már pénzhiéna
  • és egy újabb, aki hittan tantárként paktált le a Jobbik nevű náciból baloldalivá váló, majd egy újabb kanyarral magát konzervatívnak minősítő szélkakassal…
  • Ennek az identitását és szavazóit elvesztő pártnak a helyi elnökéről, aki tevékenységével a perverz váci náci cím örökös birtokosa címet is kivívta magának a városban, a héten kiderítette magáról, annak ellenére, hogy összebútorozott a Gyurcsány-párttal: ő egy igazi jobboldali ellenzéki…!

Hűha, itt már nincs mit mondani…!

VO: Vasárnap a jobboldali váci polgárok a Fidesz Váci Szervezetével együtt szeretnének részt venni a magyarországi pápalátogatást lezáró szentmisén. Mit érdemes tudnunk erről?

A hétvégén hazánkba érkezik Ferenc pápa. A Fidesz Váci Szervezete fontosnak érzi, hogy városunkból minél többen részt vegyünk a vasárnapi szentmisén, a Kossuth téren. Közös utazást szervezünk, hogy együtt legyünk ezen a fantasztikus eseményen.

Mivel a kormány ingyenessé tette az utazást ezen eseményekre az 5:28-kor induló vonattal megyünk Budapestre, aki csatlakozni szeretne, a vasútállomáson megteheti indulás előtt.

Lassan célegyenesbe fordulunk a város visszaszerzéséért folytatott küzdelemben, hiszen ha összefogunk, akkor már csak 522 nap és 14 órája van a „városvezetésnek álcázott ingatlanügynökség” kényuralmának!