NŐI KÉZILABDA: MÁR ALAKUL A PRAKTIKER-VÁC CSAPATÁNAK KERETE A KÖVETKEZŐ IDÉNYRE

A Praktiker-Vác csapatában folytatja pályafutását a junior válogatott átlövő Csíkos Luca, valamint a Mosonmagyaróvárról érkező balszélső Csire Fanni –- közölte a klub közösségi médiás oldalán.

A közleményben leírják:

„A 18 esztendős Csíkos Luca a NEKA együtteséből érkezik Vácra, ahol az idei szezonban már jelentős NB I-es tapasztalatokat is gyűjtött (a Győri Audi ETO elleni bajnoki mérkőzésen 8 gólt szerzett), amelyeket reméljük a jövőben csapatunkban is kamatoztathat majd. Lucával 3 éves szerződést kötöttünk.

A 24 éves Csire Fanni egy éves mosonmagyaróvári szereplés után költözik Vácra, aki saját nevelésű játékosként, Szombathelyen mutatkozott be az NB I-ben. Fanni a 2021-2022-es
szezonban nyújtotta a legjobb teljesítményt, hiszen 82 góllal zárta a bajnoki szezont. Csire Fannival 2 éves szerződést kötöttünk.”

Az érkező játékosok mellett több játékossal is szerződést hosszabbított a váci klub, így a 2023-2024-es szezonban is városunk csapatát erősíti majd Bánfai Kíra és Pálffy Anna.

Az új játékosok és szerződés hosszabbítók listája is mutatja, hogy Praktiker-Vác a következő szezonban is az elmúlt években már megszokott utat fogja követni, lehetőség adva a fiatal magyar tehetségeknek.

A szezon végén távozik Vácról a profi játékot befejező jobbszélső Diószegi Nikolett, a balszélső Schatzl Natalie valamint a kapus Pásztor Bettina.