ÁTADTÁK AZ ÉV ELEJI DÍSZGALAMB KIÁLLÍTÁS ELISMERÉSEIT, A VIGALOMBAN IS ÚJRA BEMUTATKOZNA A SZAKOSZTÁLY

A hagyományos év eleji díszgalamb kiállítás igazán jól sikerült a Váci Reménység Egyesület égisze alatt működő klubnak, s a tagtársak bíznak benne, hogy az idén újra megjelenhetnek kedvenceikkel a vigalomban is.

A galambász szakosztálynál már hagyomány, hogy év eleji kiállításuk után nem sokkal, március közepe táján tartanak egy kötetlen baráti összejövetelt, ami egyrészt a kiállítás díjátadó ünnepsége, másrészt kiváló alkalom a közös tervek megbeszélésére.

A március 17-én tartott találkozón Galba Tamás elnök úgy fogalmazott, hogy biztatóan élénk érdeklődés fogadta művelődési központi kiállításukat, így bizakodva várhatják a nyári bemutatkozási, tagtoborzó lehetőséget is, amelynek nagy valószínűséggel a korábbi helyszín, a főtér déli végében álló patinás épület üzleti hasznosítású földszinti része adhat majd helyet.

Tervként megfogalmazódott, hogy a kiállítási célra használt régi röpde-ketreceket eladják, s a befolyó összegből, támogatásból remélt forrással kiegészítve vásároljon a szakosztály egy olyan utánfutót, amivel bárhova könnyebben elvihetik kiállítani szárnyas, turbékoló büszkeségeiket.