SZOROS MECCSET VÍVOTT PÁRIZSBAN A PRAKTIKER-VÁC, KIS HÍJA VOLT EGY ÚJABB NAGY BRAVÚRNAK

Az EHF Európa Liga D csoportjának újabb csoportkörös fordulójában szombaton este a Paris 92 vendégeként szerepelt a Praktiker-Vác, s kis híja volt csak a pontrablásnak.

A két csapat a csoportkör előző fordulójában találkozott először egymással, akkor a hazai pályán játszó Vác 27 : 26-ra győzött.

A váci lányok ezúttal sem kezdtek rosszul, de a Paris 92 hamar visszajött kétgólos hátrányból, aztán 6 : 6-ig nagyon kiegyenlített volt a játék, majd a Vác ismét előnybe került, amit meg is őrzött az első félidőben – négygólos különbséget is kialakítottak, a szünetre végül 15 : 12-es vezetéssel vonultak.

A második játékrészben a Vác tovább növelte az előnyét, ám a francia ellenfél ötgólos hátrányból is visszakapaszkodott, s előbb 19 : 19-re kiegyenlített, majd izgalmas véghajrában végül az utolsó egált (24 : 24) követően még két gólt szereztek, így 26 : 24 lett a végeredmény.

A negyedik csoportkörös összecsapások után a Thüringer HC (német) 7, a Paris ’92 4, a Ramnicu Valcea (román) 3, a Praktiker-Vác 2 ponttal áll a csoportban.