OLVASÓI LEVÉL – NYÍLT KÉRDÉSEK A KŐHÍD LAKÓPARK „ZÖLD” ÜGYEIRŐL

Egy Kőhíd parki lakó írt hozzánk egy hosszas levelet. Ebből idéznénk a lakó kérésére nyílt kérdésfeltevést. Újra a nyílt levél formáját és a lakó anonimitását választva a levélíró nevében lapunk olvasói várják a megszólítottak szíves válaszát.

 

A kérdések az alábbiak:

  • Van-e ismerete a Váci Városfejlesztő Kft. ügyvezetőjének dr.  Varga Borbálának arról, hogy 2020. november 18. után a Kőhíd parkban illetve lakótelepen milyen zöldterületi munkákat végeztek el?
  • Dr. Varga Borbála ügyvezetése alatt álló Váci Városfejlesztő Kft. által elvégzendő zöldterületi munkák helyszínét Vác területén ki határozza meg és a munkavégzést megelőzően mikor rendeli el 2020. november 18. napjától?
  • Dr. Varga Borbála ügyvezetése és Rozmaring Sándor műszaki irányítása alatt ki felel Vác területén elvégzett zöldterületi munkákért?
  • Van–e ismerete arról dr. Varga Borbálának, hogy 2020. november 18. napjától a Kőhíd parki  lakótelepi területre Vác Város Önkormányzata által finanszírozott Váci Városfejlesztő Kft. hány forintot fordított a zöldterületi munkákra?
  • Végzett–e számításokat Rozmaring Sándor műszaki vezető arra nézően regnálása óta, hogy a vezetése során a Kőhíd parki lakótelepi terület zöldterületi munkáira hány forintot fordítottak?
  • Dr. Varga Borbála ügyvezető tudja-e nevesíteni azon beosztottját, aki a Kőhíd parki lakótelepi területen ellenőrzi és felel az elvégzett zöldterületi munkákért 2020. november 18. napját követő időszakot tekintve napjainkig?