ÉVNYITÓ KÉZILABDÁS MENET: HAT TÉTMÉRKŐZÉS VÁR JANUÁRBAN A VÁCI LÁNYOKRA

Tényleg elég kurta év végi – év eleji kis szünet, feltöltődés után vasárnap már nemzetközi tétmérkőzést játszik az EHF Európa Ligában a csoportkörre is versenyben maradt Praktiker-Vác, a Valcea ellen, látogatóként lép pályára Herbert Gábor csapata.

Ezzel a derbivel pedig kezdetét veszi egy már hallva, olvasva is nagyon kimerítőnek ígérkező januári sorozat: az év első hónapjában a vasárnapival együtt nem kevesebb mint hat mérkőzés vár a lányokra, ahogy mondani szokás, ez bizony gombócból is sok lenne.

Fontos megismételni az információt, hogy az önkormányzat rezsispórolással indokolt döntése nyomán a januárban megrendezendő hazai bajnoki mérkőzéseit a Dunakanyar Kézilabda Akadémia Sportcsarnokában játssza a Praktiker-Vác. Így aztán ezeken a derbiken a létesítmény kisebb befogadóképessége okán csak szezonbérlettel rendelkező drukkerek tudnak a helyszínen szurkolni. A DKA csarnokban megrendezendő összecsapások látogatásával kapcsolatos parkolási és belépési információkról hamarosan bővebb
tájékoztatást ad a klub.

Az Európa Ligában a hazai meccseket a Városi Sportcsarnokban játszhatja a Praktiker-Vác, ezekre a mérkőzésekre a szezonbérletek nem lesznek érvényesek!
Az Európa Liga mérkőzésekre a belépőjegy árak nem változnak, így a felnőtt belépőjegyek 2.000 Ft-ba, míg a diák-nyugdíjas jegyek 1.500 Ft-ba kerülnek majd.
Házigazdaként először (január 15-én 18 órai kezdettel) a Thüringer HC ellen lép pályára a Praktiker-Vác csapata.