DRÓTSZAMÁR, VESSZŐPARIPA, DEFEKTES VÁROSVEZÉRI BICAJKERÉK ERŐS NYOLCASSAL

Újabb véleménycikkel jelentkezett kedves olvasónk, aki hol Politikai Margó, hol Közéleti Margó néven illeti önmagát, ezúttal a vasútállomási B + R parkoló környékéről küldött képes helyzetjelentést és dohogást.

„Sok szégyene van ennek a szivárványos önkormányzati városvezetésnek (magunk közt szólva szinte csak az van nekik, hiszen vajmi kevés eredményt tudnak felmutatni immár több mint három év múltán is), de mindenképp ide tartozik a vasútállomási B + R parkoló elhanyagolása.

Százalékos arányban kifejezve kimagaslóan sok itt a rozsdásodó drótszamár, legújabban földre hullott laminált tüncikéző kisplakátokkal spékelve.

Mint tudjuk, Matkovich Ilona, Inotay Gergely, Jess Kinga is ezerrel rászállt a díszes kompániából a tanártüntetések egyre inkább süllyedni látszó hajójára, politikai hasznot remélve a fáklyás vonulásoktól, főtéri csoportosulásoktól, mindenféle petíciózásoktól, de az a haszon bizony valószínűleg elmarad nekik.

De ha már így alakul(t), legalább felszedethetnék vagy felszedhetnék saját maguk, kecses derekuk hajlítgatásával a laminált kis plakátokat a B + R parkolónál, illetve platóra rak(at)hatnák egyúttal ugyanitt a rozsdás kerékpár maradványokat.

Erről nem lehetne szó esetleg? Erre nincs pénz, meg energia ugyebár. Mert más, komolyabbnál komolyabb, homályosabbnál homályosabb dolgokra kell inkább a köz pénze…”