MATKOVICH ÖNMAGÁBÓL KIKELVE VAGDALKOZIK, MIUTÁN SAJÁT SZAVAZÓI KÉRTÉK SZÁMON A KŐHÍD LAKÓPARK ÜGYÉBEN

Mivel Vác vezetése valójában egy idő óta nem a város ügyeivel foglalkozik, hanem CSAK a polgármester gyereke cégének lakóparki építkezésével, ezért sokan úgy vélik: emiatt NEM HALAD VÁC! Matkovich Ilona a Kőhíd parki lakossági fórumon történő bődületes leszereplése kompenzálásaként írt egy városvezetőhöz, és még talán önmagához képest is rendkívül méltatlanul alulmúlható posztot, amelyben igyekezett saját magáról és családjáról elterelni a figyelmet, és minden bajt próbált megint az előző éra „bűneire”, a jobboldalra hárítani. Mondjuk ki, mindezt igen szánalmasan és kontra produktívan, sikertelenül tette! MIÉRT IS?

Ezt írta a polgármester:

„JAVASLOM A PROPAGANDAOLDALAK gyártóinak (itt még az is meglehet, hogy a VácOnline-ra gondolhatott) – írta Matkovich Ilona –, hogy a sokadik „hatalmas leleplezésük” után, mely szerint a váci polgármester lebukott, és lop, csal, hazudik esetleg utánanézhetnének annak a több száz millió forint közpénz sorsának is, amelyet a váci Fidesz-KDNP irányítása alatt meg nem valósult beruházásokra költöttek el, vagy éppen vissza kellene fizetni az önkormányzat kasszájába.”

Minket, viszont mint önkormányzattól független médiumot messzemenően érdekelne, hogy a jobboldal viselt dolgait felülvizsgáló topügyvédjeik mire jutottak a 2019-es választások óta ezekben az un. jobboldali, korrupciós ügyekben?

Folyamatosan szekrényből kieső csontvázakról ábrándoztak, de mint azt a három esztendő alatt megtapasztalhattuk: NINCSENEK ILYENEK. Hiába kutakodtak a közpénzből fizetett topügyvédek: NINCSENEK három éve CSONTVÁZAK!!! Van viszont újra felmelegített politikai propaganda, hangulatkeltés, aminek megint szemtanúi lehettünk a polgármester eme legfrissebb szellemi ámokfutásában.

Eljutott-e bármi is a feljelentésig az elmúlt három évben az alábbi „ügyek” közül? Lett-e eredményes tisztázása a lenti ügyeknek, amellyel Matkovich Ilonáék egykor képesek voltak a „parasztvakításra”, szelídebben a népetető hazugságra?

Miről beszél most is az elterelés nagyasszonya, a Facebook-kormányzónő?

  • Van valamilyen, általa meg nem nevezett, az önkormányzatnak 73 millió forintnyi bírósági  visszafizetési kötelezettség,
  • két Fidesz-KDNP-s képviselő felügyelő bizottsági tagságaik után jogtalanul felvett díjazás,
  • valamilyen díszpecséttel ellátott és jogtalanul engedélyezett bérkifizetés,
  • találtak állítólag egy előző érához köthető, önkormányzati kéjlakást,
  • van egy váci mobilgátra kifizetett tízmillió,
  • van egy a Bauer Mihály utcai bölcsőde építése körüli furi magyarázkodás,
  • és van valamilyen kétmilliárd forintot meghaladó, indokolatlan elköltés

Erről szólt a mostani választókat ámító, szemfényvesztó szövegelés…

Amennyiben ezek valóban létező korrupciós ügyek lennének, akkor a közpénzből busásan megfizetett topügyvédjeik és a ravasz Kászonyi Károly, aki 2010 óta folyamatosan rálátott az ügyekre, hiszen a Pénzügyi Bizottság elnöke volt, e három esztendő alatt már réges-régen országos botrányt kavartak volna a váci jobboldal múltjából.

DE ILYENEK VALÓJÁBAN NEM VOLTAK! EZEK CSAK POLITIKAI LÓZUNGOK MARADTAK IMMÁR HÁROM ESZTENDEJE, amiket elő lehet húzni, ha szorul a kapca!

Matkovich Ilona a választás előtti jobboldalgyalázó toposzait tudta csak elővenni, amikor sarokba szorították a saját választói a Kőhíd parki magyarázkodásai kapcsán.

Az általa használt „ellopott, elcsalt, elhazudott” jelzők nem állták meg a helyüket az előző városvezetés megítélésénél, de lassan ráég a mostanira jogosan az eposzi jelző: ingatlanügynökségnek álcázott városvezetés.