SZÁDOCZKI IMRE: TELJESEN HIDEGEN HAGYJA VÁROSUNK VEZETŐJÉT A KŐHÍD PARKBAN ÉLŐK KÉTSÉGBEESETTSÉGE, TEHETETLEN DÜHE!

A VácOnline rovatában Szádoczki Imrével, a Fidesz váci elnökével rendszeresen igyekszünk értelmezni a heti eseményeket. Újra arra kérjük, hogy a helyi jobboldal szemszögéből tolmácsolja olvasóinknak az előző hét közéleti történéseit!

VO: A Kőhíd lakóparki, Matkovich fiához köthető építkezés annyira kiverte az itt lakóknál a biztosítékot, hogy elkeseredettségükben és tehetetlenségükben a sajtó nyilvánosságához fordultak a a múlt pénteken.

A polgármester hű fegyverhordozójával, Kászonyi Károllyal meglátogatta a családi biznisz zászlóshajójának számító Kőhíd parki építkezést. A látogatás a felvételek alapján messze nem volt olyan sikeres, mint amit a városvezető a vasárnapi meséjében vetített. Kezdésként el szerették volna üldözni a jelenlévő jobboldali sajtót, Kászonyi, akiről március óta tudjuk, hogy allergiás a kamerákra, ki szerette volna kapcsoltatni azokat.

Elfelejtik, hogy a szájzár rendelet CSAK RÁJUK vonatkozik, a sajtóra és a város polgáraira NEM.

Matkovich Ilonától megtudhattuk, hogy „semmit nem tud saját fia üzletéről”, ez közöttük nem téma. A várható nyereséggel kapcsolatban sem nyilatkozott. Az egész nagyon groteszk volt, két külön „entitásról” beszélt a polgármester a fiával kapcsolatban. Hát ez fantasztikus, mondhatnánk, ha nem lenne inkább felháborító.

Teljesen hidegen hagyja városunk vezetőjét a kétségbeesettség, az ott élők tehetetlen dühe! Bármit is mond, csak a dollár jelek peregnek a szeme előtt. A ház fel fog épülni, bárki bármit csinál! A lakásokat el fogják adni, a profit realizálódni fog, minden más elmúlik.

Nem egy felelős polgármesteri hozzáállás, reményeink szerint a jutalom a választók részéről nem fog elmaradni 2024. májusában!

VO: A botrányos polgármesternek sajnos botrányos alpolgármesterei is vannak…

Szót kell ejtenünk Ferjancsics Lászlóról, városunk egyik alpolgármesteréről, akit volt barátai egyszerűen a Pénzhiéna névvel illetnek. Ezen barátai szerint a pénzhez való kapcsolata már-már pszichiátriai eset, mindent felülír.

Emlegetik vele kapcsolatban a híres Velencei tavi megbeszélést, ahol komoly igényekkel lépett fel. Mi csak Átállónak nevezzük és annyit tudunk róla, hogy a szélrózsa hozzá képest maga a stabilitás. A Fideszből indult, az MSZP következett majd különböző civil szervezetek jöttek.

Mindegy, nincsenek elvek, nincs identitás csak a pénz utáni vágy. Jelen helyzete sem irigylésre méltó, a hírek szerint a városházán eléggé háttérbe szorult, nem vonják be a döntésekbe és az előkészítésbe sem. A rossz hír azonban az, hogy már nincs hová átállni és az idő halad.

Ebben a vezetésben tényleg semmi nem szent. Ezek az emberek egyenként is vállalhatatlanok. Van, aki veszteséges céget tüntet el, van aki sikkaszt, van aki beteges pénzhiéna és van, aki perverz írásai ellenére az EMBERI KAPCSOLATOK Bizottságának elnöke és van, aki tolvaj mentősként bizottsági tag lehet…

Ennek fogunk véget vetni 671 nap és 9 óra múlva.

Vasárnap Pető Csilla szervezésében már kilencedik alkalommal tartották meg az Adventi Ökumenikus Gyertyagyújtást. Az eső ellenére nagyon sokan voltunk, az óvodások fantasztikus ünnepi műsort adtak, Bezák Tamás atya meggyújtotta az első gyertyát. Élmény volt ez a sok ember és gyermek jelenléte!