ÖMLIK A GICCS, AZ IGÉNYTELENSÉG, AZ ÍZLÉSTELENSÉG AZ IDEI ADVENTBEN IS A FŐ TÉREN

Újra eljött ama „csudálatos” baloldali, istentelen, Jézus-nélküli adventi időszak Vácon, így hát idén megint visszatért a már tavaly is csapnivaló dizájn! Ennek kapcsán kénytelenek vagyunk ezúttal is megkérdezni, amit a Váci Klebelsberg Kultúrkör felvetett egy évvel ezelőtt a váciaknak: „TUDATLANSÁG, AVAGY TUDATOSSÁG REJLIK-E A VÁCI FŐTÉR BOTRÁNYOS KARÁCSONYI DÍSZÍTÉSE MÖGÖTT?” Akkoriban Gulyás Gábor fordult egy nyílt levélben a városi képviselőkhöz, amelyben sok váci konzervatív polgár nevében fogalmazta meg a véleményét a főtéri díszítés botrányos üzenetéről. Az idei ízléstelenség visszatérte kapcsán úgy tűnik, visszhangtalan maradhatott a szerző akkori problémafelvetése, hiszen a baloldali városvezetés esztétikai mértékrendszere egy tapodtat sem mozdult el az elmúlt esztendő alatt…

Újra egy egerecskés házikócska a hangulat növelésére – Fotó: VácOnline

Gulyás Gábor tavaly még abban reménykedett, hogy az elkövetkező időszakban az esztétikai csorbákat talán kiköszörülik és helyrehozzák az elrontottakat. Sajnos nem ez történt!

Újra sikerült ugyanazt a szellemtelen, üres dizájt a Főtérre mókolni, ami már tavaly is kicsapta a szellemi-esztétikai „biztosítékot” a polgári értékrendű városiakban!

ÍME:

Panorámakép az ízléstelen belsőből

***

TUDATLANSÁG, AVAGY TUDATOSSÁG REJLIK A VÁCI FŐTÉR BOTRÁNYOS KARÁCSONYI DÍSZÍTÉSE ÉS HANGOSÍTÁSA MÖGÖTT?