TOVÁBBRA IS JÓL HALADNAK A VÁROSHÁZA ÉS MATKOVICH CSALÁDJÁNAK ÉPÍTKEZÉSEI, DE A BAUER UTCAI BÖLCSŐDE LEÁLLT

Matkovich Ilona egyes közintézmények fűtését leállíttatta, de közben a saját barokk hivatalát százmilliókból büszkén „gépóriásokkal” újíttatja fel. Jól is halad a főtéri építkezés. Hasonlóképpen a családi Kőhíd lakóparki betonszarkofág is – minden lakossági tiltakozás ellenére – napról-napra terebélyesedve terpeszkedik el az elpusztított kis liget helyén. Mondhatnánk, remekül érvényesül „AHOL A KINCSED, OTT A SZÍVED IS” ősi bölcsessége, mert a váci szülőknek és a bölcsis gyermekeiknek ígért, s a kormány által már többször is megelőlegezett Bauer utcai bölcsőde építése viszont teljesen leállt.

Az 574 milliós kormányzati támogatást kapott Bauer utcai bölcsőde tervei és a jelenlegi állapota, 2022. novembert írunk, az idén májusi átadás, elmaradt

Inotay Gergely 2021 októbere kampányhevében így nyilatkozott: „Jól haladnak a munkálatok, így májusra már elkészülhet az épület.” Mint az oktatásért felelős alpolgármesternek neki is valahol máshol van a kincse és a szíve…

Pár napja írta a közösségi oldalára „Hasznos és látványos fejlesztés a belvárosban. S jövőre új gyermekmedencével is várjuk majd a legkisebbeket.” Melyik településen él Inotay? Ennek is már az idei tavaszi uszodamegnyitásra el kellett volna készülni!!!

És a még megmaradt Matkovich-fanoknak képek a sürgetően fontos városházi építkezésről valamint a 2 milliárdos bevétellel kecsegtető családi bizniszről: