SZABÓ CSABA: INOTAY GERGELY VIZET ISZIK ÉS BORT PRÉDIKÁL

Inotay Gergelytől egy tőle már sajnálatosan nem szokatlan, újabb szemforgató poszt jelent meg a közösségi oldalán, ahol megmutatta magát a televízió székház előtti tüntetésen. Így fogalmazott: „Hadházy doktor hívott. Itt a helyünk, hogy segítsük kicsit helyrepofozni a közszolgálatiságot, az objektív tájékoztatást. Egyelőre úgy tűnik, nehéz lesz…” Szabó Csaba reagált a maga közösségi oldalán a velejéig hipokrata szövegre, számon kérte Inotayt, hogy miért nem Vácon tüntet az önkormányzati kézbe kaparintott médiumok sajtószabadságáért, amikor hiába várják a váciak a városházi lapban például azt az alapvetően közszolgálati hírt, hogy mi lett az áprilisi választás eredménye…

A sikertelen politikus manapság kormányellenes tüntetéseken éli ki a frusztrációját

Szabó Csaba írása

A Hadházy Ákos által szervezett tüntetésre is kilátogatott az alpolgármester úr, mert úgy gondolja, hogy küzdeni kell a propaganda ellen. Azt nem értem, hogy minek ment ezért Budapestre?

Vácon, amióta ők vezetik a várost, sikerült a közszolgálati televízióból és a városi újságból propaganda gyárat és baloldali kifizető helyet létrehozniuk.

A közösségi oldalán olyan hazugságoktól, csúsztatásoktól és lejáratásoktól hemzsegő cikkeket oszt meg nap mint nap ezektől a médiumoktól, hogy az ember elgondolkodik rajta, hogy azokat is önök rendelik?

Tisztelt Inotay Gergely Alpolgármester Úr!

Meg tudná nekem mondani, hogy mi lett az országgyűlési választások eredménye? Hónapról hónapra keresem a Váci Hírnökben, de eddig mindhiába.

Kommunista időket és cenzúrát idéz, hogy egy választási vereség már nem kerülhet bele a városházi újságba. A szájzár rendelettel láttuk, hogy ráléptek erre az ösvényre, de nem gondoltuk volna, hogy idáig elmennek. Szeretném kérni alpolgármester urat, hogy először a váci média helyzetével foglalkozzon.

Vác többet érdemel!

„Az a mindenkori kormány feladata, hogy hozzáférést biztosítson a kiegyensúlyozott, hiteles tájékoztatáshoz” – írja az az Inotay, aki máig nem vette észre, hogy a Váci Hírnökben mind ezidáig nem jelent meg az áprilisi választás eredménye, amit történetesen csúfosan elbukott.