SZÁDOCZKI IMRE, KI HAZUDOZIK VÁCON?

A VácOnline rendszeres rovatában Szádoczki Imrével, a Fidesz váci elnökével folytatjuk a heti események értékelését. Ezúttal is újra arra kérjük, hogy a helyi jobboldal szemszögéből tolmácsolja olvasóinknak az előző hét közéleti történéseit!

VO: Ön szerint mi volt a hét „eseménye”?

– Egyértelműen a Széchenyi utcai japán cseresznyefák kivágása. Ha tényleg betegek a fák és újakat ültetnek a helyükre, ezzel semmi probléma nincs. Hogy mégis felháborította a várost, annak az az oka, hogy a vezetés nem tud semmilyen szakértői anyagot bemutatni a fák betegségéről illetve teljesen csődöt mondott az ezzel kapcsolatos kommunikációjuk.

Megint –  ahogy eddig mindig, erőből –, a kommunikáció és egyeztetés tökéletes mellőzésével csinálnak mindent!

Így volt a parkolás kiterjesztésekor is, ez a téma is megérdemel néhány sort. Érzékelhetően fikarcnyival sem lett több szabad parkolóhely az érintett területen, amiért elvileg ezt az intézkedést meghozták. A lakosok terhei viszont jelentősen emelkedtek, hála a „polgárbarát” összefogásnak!

VO: A rezsiválság miatt a Magyar Posta az országban sok helyütt bezárja télre kisebb helyiségeit, sajnálatosan erre a sorsra jutott a deákvári kisposta is. A városháza most sem mulasztotta el a kormány hibáztatását. Mi erről a véleménye?

– Ez nagyon szomorú magában, de ezzel kapcsolatban kormányzati megszorítást és az országgyűlési képviselőt emlegetni gyenge érv és alattomos csúsztatás, de használhatunk még erősebb szavakat is: hazugság és kettős mérce! A város minden probléma nélkül bezárhatja szinte az összes sport és kulturális intézményét, a posta hasonló ok miatt nem zárhat be. A város kamatra tartott 2 milliárdja pedig mindent fedezne.

Felteszem a kérdést a polgármesternek, hogy mire tartalékolják ezt a pénzt? Havonta 15 millió csak a kamat! Lehet-e fontosabb gyermekeink sportolásánál és a város működésének fenntartásánál? Várjuk a választ!

VO: Újra „hazudott” a VácOnline, ami nyilvánvalóan továbbra is a legkellemetlenebb tüske Matkovichék körme alatt, hiszen mi minden olyan közéleti ügyet megírunk, amiről a sajtójuk, a Váci Napló, a Váci Hírnök és az ESTV hallgat. Mit szól a fia legfrissebb helyreigazítási kérelméhez?

– A héten helyreigazítást kellett tenni, mert október 3-án azt találtam mondani, hogy a munkavédelmi hatóság megbüntette Matkovich fiának cégét egy szabálytalanság miatt. Az igazság az volt, hogy csak eljárás alá vonták.

Polgármester Asszony! Akkor itt is elmondom a lényeget:  önök már lassan minden „vesszőhibáért” perelnek, miközben a sajtókérdésekre sohasem válaszolnak, sajtótájékoztatóikra nem hívják meg a jobboldali lapot, de érdekes módon amiatt még nem pereltek, hogy

  • román cégtemetőben hogyan tüntette el nyomtalanul az adóhatóság elől egykor a veszteséges cégét,
  • miért tartotta fontosnak a választások előtt az óriási NAV-tartozásokat felhalmozott férjétől és egyben a vele való közös adóterheitől való elválást,
  • miért nyomoz a rendőrség a családtagjai által életveszélyesen megépített lakások miatt,
  • valamint a Kőhíd lakópark emberéletet is veszélyeztető eseményei miatt is,
  • miért tartja továbbra is pozícióban – bizottsági elnöki székében (!!!) – azt a perverz váci náci képviselőt, aki egykoron még az ArboNyúz szennylap főszerkesztőjeként kislányok városháza oldalában való megerőszakolásáról fantáziált, maszturbációs élményeit osztotta meg a nagyközönséggel, hangsúlyozzuk már régóta, ő az Emberi Kapcsolatok Bizottságának elnöke (!!!), aki alkalmanként kislányokkal is kezet fog….

Ezek szerintünk sokkal fajsúlyosabb közéleti ügyek, minthogy múlt vagy jövő időben büntetik meg a családi cégüket vagy annak alvállalkozóját.

697 nap és 13 óra van hátra és elfelejthetjük a cég eltüntetőt, a sikkasztót, a bukott énektanárt, a pénzhiénát, a váci-nácikat, a perverz EMBERI KAPCSOLATOK elnököt, a tolvaj mentőst és társaikat!