MATKOVICH ILONA BEVALLOTTA, HOGY MÁSOK HIBÁZTATÁSA (LÁSD PL. RÉSZÉRŐL A KORMÁNYÉ) CSAK EGY KOMMUNIKÁCIÓS TRÜKK

Szabó Csaba, váci jobboldali politikus figyelt fel Matkovich Ilona (jelenlegi polgármester) és Imre Zsolt (volt váci országgyűlési képviselő) egyik rövid párbeszédére, ami a polgármester megszorító intézkedéseket bejelentő sajtótájékoztatása alatti posztja alatt történt. Matkovich itt – bár nem annak szánta –, de egy meglepő őszinteségű beismerést tett: „Folyamatosan mások hibáztatása egy kommunikációs trükk.”

Szabó Csaba a maga közösségi oldalán így kommentálta ezt a beismerést:

„A polgármester asszony végre bevallotta, hogy a kormány támadása egy kommunikációs trükk.

Ilyet mintha már hallottunk volna a »Nagy Főnöktől« : »trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljük.«

A város vezetése helyett tehát trükkök százaival próbálnak átverni bennünket, de mi már régóta átlátunk a vasárnap esti meséin.

Ideje lenne most már a kommunikációs trükkök helyett a város működtetésére koncentrálni, mert az állandó panaszkodás már uncsi.

Vác többet érdemel!”

Imre Zsolt egyébként a beszélgetésben azt válaszolta a polgármesternek: „Valóban kommunikációs trükk? Nos, akkor talán érdemes lenne a szembenézést saját önnön magával kezdeni T. Polgármester asszony, talán úgy eredményesebbek lehetnének a »folyamatos egyeztetései« a kormányzati képviselőkkel!”