HIÁBA VAN A VÁROSNAK TÖBBMILLIÁRDOS MEGTAKARÍTÁSA, MÉGIS BEZÁRATJA SZÁMOS FONTOS INTÉZMÉNYÉT – FIDESZ KÖZLEMÉNY

Szádoczki Imre, a Fidesz váci elnöke tette közzé csütörtökön e kormánypárt helyi szervezetének közleményét.

Ahogy sejtettük városunkban a sport és a kultúra téli álomra szenderül. Tegnap a polgármester bejelentette, hogy Vácon bezár az uszoda, a sportcsarnok és a művelődési ház.

A szankciók miatt minden település nehéz helyzetbe került. A városnak van megtakarítása, de azt láthatóan másra szánja. Ezzel sajnos sok diák és váci lakos érdeke sérül. Hiányoljuk az előzetes egyeztetést és a nyílt gazdálkodást. Nincs mérlegelés, kompromisszum, a probléma erőből megoldva!

A stadionban nyugodtan lehet focizni a bökkenő itt is annyi, hogy sötétben.

A városvezetésnek álcázott ingatlanügynökséget nem hatja meg több száz gyerek sportolásának ellehetetlenítése, több száz kézilabda szurkoló dühe! Vízilabdás, kézilabdás, focista srácok edzéslehetősége egyetlen tollvonással lehetetlenné téve!

Mindenki megértené ezeket az intézkedéseket, ha városunk kasszája üres lenne. Azonban a felelőtlenül és válogatás nélkül értékesített városi ingatlanoknak és a „kormányzati elvonásoknak” köszönhetően az utolsó likviditási jelentés szerint 2,4 milliárd forint pihen a város számláján. Ebben az anyagi helyzetben ilyen döntéseket hozni bűn! Megfosztani a gyereket a sportolástól még ettől is több!

A jövőre vonatkozóan egy dakota mondást javasolnék megszívlelésre városunk vezetésének „Ha már kiástad a csatabárdot, temesd be a gödröt!”