NEM HIÁNYZOTT SOK EGY BRAVÚRHOZ, ALAKUL A CSIKÓCSAPAT JÁTÉKA

A Pest megyei I. osztályú bajnokság újabb fordulójában, szombaton délután a Budakalász gárdája volt a VVLSE csapatának ellenfele a ligeti tardionban, és egy igen izgalmas ki-ki meccset hozott az összecsapás, sajnos mégis újabb vereséggel a végén, 2 – 1 lett a végeredmény oda.

Lelátói véleményekből kiszűrve már nem mutatott gyenge képet a bajnoki osztály Dávid-csapata, biztatóan alakul az alapvetően a tavalyi U19-es alakulatra épülő gárda összjátéka.
A végeredmény már az első félidőben kialakult, úgy, hogy a vendégek egy nagyon véleményes 11-est is rúghattak, no meg úgy, hogy amúgy a Szalai Attila vezetőedző irányította hazai csapatnak a mérkőzés egészét tekintve jóval több helyzete volt az ellenfélnél.

Steidl Sándor klubigazgató kérdésünkre kiemelte: bíznak benne, hogy nemhogy az őszi szezon végéig, de már fordulókkal előbb versenyképessé válik a csapat a mezőnyben, amihez persze a minél erősebb szurkolás is nagyon fontos a lelátókról a hazai meccseken – legközelebb szeptember 17-én lesz alkalom erre, a Biatorbágy ellen, az a meccs az ellenfél kérésére 10 órakor kezdődik majd.