SZÁDOCZKI IMRE: SZEMÉLYESKEDÉSBEN FOLYAMATOSAN HATÁROKAT LÉP ÁT A VÁROSHÁZI KOMMUNIKÁCIÓ

A VácOnline rendszeres rovatában Szádoczki Imrével, a Fidesz váci elnökével folytatjuk a heti események értékelését. Ezúttal is újra arra kérjük, hogy a helyi jobboldal szemszögéből tolmácsolja olvasóinknak az előző hét közéleti történéseit!

VO: A szeptember nemcsak az őszt, hanem az új parkolási díjszabást is hozta a váciaknak?

Igen, szeptember 1-jén lép életbe az új parkolási rend városunkban. A városháza hangos kommunikációja szerint széles közvélemény kutatás előzte meg a bevezetést és azt az eredményt hozta, hogy mindenki nagyon szívesen fizet akár hétvégén is az eddig ingyenes területeken, illetve fizet a háza előtt való parkolásért több mint tízezret évente. Ahhoz nem kell közlekedési szakembernek lenni, hogy a parkolódíjaktól nem fog megoldódni a parkolási helyzet a belvárosban. Ez egy újabb sarc a lakosságon, a hozzá nem értés, a kóklerség újabb bizonyítéka! A füvet és a sövényt le kell vágnom a házam előtt, de parkolnom nem lehet csak tízezrekért. Semmi nem változik, semmiből nem tanulnak, úgy látszik, hogy nem ismerik Albert Einstein híres mondatát sem: „az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.”

VO: Mivel valós eredményt sehol sem tudnak felmutatni, élesen támadják az őket bírálókat.

Pár mondatot szólnom kell a pénzhiéna becenevű alpolgármesterről is, aki a személyeskedésben átlépett néhány határt. Mondjuk ez elmondható a Zsizsik nevű perverz váci-náciról is, de hát madarat tolláról, embert barátjáról lehet megismerni. Itt is csak az ismert mondást lehet idézni  Oscar Wilde-tól: „Teljesen mindegy, hogy mit mondanak az emberről. Csak az számít, hogy ki mondja.” Nem részletezném az írásaikat, nem ütik meg az a szintet, amivel érdemes lenne egy pillanatot is eltölteni.

VO: Az idén 18. alkalommal megrendezett lecsófesztivál közös ünnepe lesz a városnak?

Szombaton rendezik meg a Lecsófesztivált városunk immár hagyományossá váló rendezvényét. A Fidesz váci szervezete is benevezett az eseményre, minden érdeklődőt szeretettel várunk a standunknál egy beszélgetésre, egy jóízű falatozásra. Bár a DK a FB-on saját rendezvényeként tünteti fel, hiszen ráülnek minden eseményre, amihez semmi közük nincs, azért reméljük, Gyurcsány nem lesz itt! Megnézve a visszaszámlálót 2024.10.01-ig még 762 nap 12 óra 44 perc van hátra a cégeltüntető, a sikkasztó, a pénzhiéna, a bukott énektanár, a perverz váci-náci, az egyszerű váci-náci, a tolvaj mentős és társaik hatalmából.