JUHÁSZ BÉLA TÖRÖLTE 18 HÓNAPNYI KAMPÁNYÁNAK ÉS CSÚFOS VERESÉGÉNEK A NYOMAIT

Míg az okos emberek a történelemből és a múltból tanulnak, addig a balgák nem: „akinek nincs múltja, annak nem lesz jövője sem” – tartja a mondás. Manapság nagy divat lett a balosoknál a múlt eltörlése és újra írása, ha az nem éppen kedvező számukra. Így tett Juhász Béla, Sződliget polgármestere is, aki láthatóan a polgármesterséget ugródeszkának akarta használni és minden lehetőséget megragadott, hogy országgyűlési képviselő lehessen. Lassan minden pártban megfordult már, valamint ezen pártokkal sikerült minden országgyűlési választást is elveszítenie.

2021-ben Juhász Béla a Momentum és a DK színeiben szégyenletes vereséget szenvedett az előválasztáson a szerinte teljesen alkalmatlan Inotay Gergelytől. A vereség után ugyanez az Inotay Gergely lett az összellenzék jelöltje, aki úgyszintén csúfos vereséget szenvedett, hiszen 2022 áprilisában kevesebb, mint 34 %-nyi szavazatot kapott csak.

Ez a vereség, ahogy a baloldalt, valószínűleg Juhász Bélát is sokkolhatta és mint már azt fent írtuk, ők valóban nem tanulnak a hibákból, inkább eltörlik a múltat, minthogy azt megtörténtnek tekintsék.

Ezt tette polgármester úr is a „Sződliget, ahol jó élni” oldalon. 18 hónap összes bejegyzését törölte!

A polgármester úrnak lehet, hogy az a vágya, hogy mindenki elfelejtse, hogy valaha is a Momentum és a DK színeiben indult és óriási vereséget szenvedett egy szerinte alkalmatlan jelölttől, de az internet és az emberek nem felejtenek. Fontos viszont az lenne, hogy másfél év múlva emlékezzen minden sződligeti lakos, hogy polgármesterük, amint lehetőséget látott egy jobban fizető, kecsegtető állásra, rögtön cserben hagyta volna a települését.

Sződligetnek egy olyan vezetőre van szüksége, aki azért polgármester, hogy az ott élőket szolgálja, és nem azért, hogy ugródeszkának használja a települést.

Mint az ezen a FB-linken olvasható, már a sződligetieknek is leesett a tantusz…