EZÚTTAL A LUJZA ÉS KORIANDER MUNKATÁRSA KAPOTT EGY MÁSFÉL SZOBÁS, ÖSSZKOMFORTOS ÖNKORMÁNYZATI LAKÁST

Az egyik legutóbbi bizottsági ülésen az a döntés született, hogy kiutaltak a Lujza és Koriander üvegkalitkás étteremben dolgozó hölgynek havi 22.000 forintért egy másfél szobás, összkomfortos önkormányzati lakást. Mindezt tették úgy a baloldali többségük érdekérvényesítésével, hogy nem vitték be az ügyet a következő a képviselő-testületi ülésre. Így oldódott meg olcsón és szinte fű alatt az egyik Matkovich gyermek családi vállalkozásában egy beosztott munkatárs lakásgondja. 

Sajnálatosan rákapott a helyi baloldal arra, hogy a közvagyonból, amolyan „hűbéresi” jutalmakat osztogasson. Nincs ebben a városban jelenleg senki, aki ésszerű magyarázatot tudott volna adni arra, hogy

Ezek a helyi urambátyám világ továbbélései, amelyek a döntéshozatalok során egyre sűrűbben jelentkeznek.

Tehát

  • úgy látta megint a városvezetés, hogy ebben a városban jelenleg nem volt a Matkovich család egyik alkalmazottjánál sokkal rászorultabb, akinek kiutalhatott volna egy kedvezményes árú önkormányzati lakást,
  • valamint megmaradt e városban továbbra is alapelvként az, hogyha valaki közel van a tűzhöz, annak azonnal, a kapcsolatai révén megoldódhatnak a gondjai. 

Olvasóink, Vác választói joggal kérdezhetik ezek után, hogy mi lett azzal a választási ígérettel, hogy megszüntetik az urambátyám világot?

***

NYÍLT LEVÉL A VÁROSHÁZÁHOZ EGY ÚJABB BÖLCSŐDEI ZŰRÖS ÜGYBEN

MATKOVICH ILONA LEEMELT EGY SAJDIK KÉPET A KÖZVAGYONBÓL ÉS ELAJÁNDÉKOZTA?