SZÁDOCZKI IMRE: MATKOVICH ILONA A VASÁRNAPI MESEBESZÉDEIBEN TOVÁBBRA IS RAGASZKODIK A MAGA FIKTÍV VALÓSÁGÁHOZ

A VácOnline rendszeres rovatában Szádoczki Imrével, a Fidesz váci elnökével e héten is folytatjuk a heti közéleti események értékelését. Ezúttal is újra arra kértük, hogy a helyi jobboldal szemszögéből világítsa meg olvasóinknak az előző hét közéleti történéseit!

VO: Az elmúlt időszak fő eseménye a Matkovich Ilona fiához köthető Kőhíd lakópark elkezdett építkezése és a fák kivágása volt. Miben tud a váci jobboldal segíteni a környék kárvallott lakóinak?

Felháborodott lakók hívtak fel az ügyben és megígértem nekik, hogy mindenben támogatjuk őket. Az országos sajtót kihívtuk a helyszínre és sajtótájékoztatót tartottunk, mindenki elmondhatta a problémáját. Itt 50-60 éves fákat vágtak ki, kismadarakkal együtt. Elképesztő, hiszen 2022 van és a polgármesterünk talpig zöld. Azonban a fiát és a 2 milliárdot jobban szereti a madaraknál, a fáknál és az ott lakó váci polgároknál! Ezt el is mondta a hírhedt Káptalan utcai fellépésén, ő a polgármester és az lesz amit ő mond!

VO: Úgy tűnik, Matkovich Ilona lemezjátszóján most éppen a Káptalan u. 16. nevű számnál akadt meg a tű. Vajon miért nem engedi el ezt a témát a polgármester asszony miközben lassan már négymilliárdnyi közvagyont árusított ki, miért pont ez az ingatlan fáj neki annyira?

A vasárnapi „fellépésén” még mindig a Káptalan u. 16. ingatlannal foglalkozik. Egyszerűen hihetetlen, hogy nem bír belenyugodni abba a ténybe, hogy Papp László marad a gyűjteményével az ingatlanban és így itt nem lesz újabb ingatlanmutyi! Értem én, hogy fontos lenne hiszen a Curia épületében már csak a Földhivatal van és a hírek szerint azt szerették volna ide költöztetni. Ez most nem jött össze kedves Ilona, inkább a város tulajdonában lévő Sajdik gyűjteménnyel kellene elszámolni, mert a rossz nyelvek szerint ezzel is nagyvonalúan bánik a városvezetés!

VO: E héten is zajlott a Facebook-on való valóságferdítés, a jelentéktelen városházi tettek heroikus méretűvé való felnagyítása… Mi a véleménye erről a szűnni nem akaró jelenségről?

A héten több képviselő is fantasztikus teljesítményről számolt be a közösségi médiában. Parkolókat festenek fel, Festéktüsszentő Hapci Benő segítségével és napvitorlákat helyeztek el két játszótéren is. Ehhez tényleg csak gratulálni tudunk, de amikor egy sikkasztással gyanúsított alpolgármester, egy régi barátai szerint pénzhiéna alpolgármester és a perverz váci náci képviselő dicsekszik ezekkel a természetes és magától értetődő dolgokkal az szánalmas. Ahogy láthattuk a perverz váci-náci részt vett pártja elnökválasztásán is. Ennyit arról, hogy ő már nem foglalkozik pártpolitikával… Azért csak szólunk, hogy ez a párt gyakorlatilag megszűnt. Nincsenek szavazóik, tagságuk. Csak a megélhetési politikusok maradtak!