KAMARÁS IVÁNÉK IS IZGATOTTAN VÁRJÁK A VÁCI FILMFORGATÁST

Bízvást várhatjuk, hogy egy igazán látványos-izgalmas kalandfilm készül az előttünk álló hónapokban a Fehérek temploma kriptájában a múlt század végén előkerült, több mint kétszázhatvan természetes úton mumifikálódott holttestet is magába foglaló temetkezési leletegyüttes megtalálásának történetéből kiindulva. Mint korábban megírtuk, a tervek szerint június 27-én lesz az első forgatási nap városunkban.

A laikus érdeklődők még csak találgathatják, milyen fiktív sztorit találtak ki a forgatókönyvírók, a színészek viszont természetesen már tudják, építgetik, csiszolgatják az általuk megformálandó karaktert.

Hogy tényleg egy fordulatos mozidarab forgatása kezdődik Vácott a jövő héten, arról az is árulkodik, hogy egyik-másik közreműködő már többször posztolt az előkészületekről, várakozásaikról, így tesz időnként az egyik főszereplő, Kamarás Iván is, aki Trokán Nóra és Reviczky Gábor nevében is legutóbb annyit írt, hogy már nagyon izgatottan várják a munkát, mert egy igazán izgalmas kalandfilm forgatásába vág bele a stáb.

Kamarás arról is beszámolt, hogy már számos olvasópróba van a hátuk mögött, egy ilyen fotósorozat kapcsán feltette a – költői – kérdést követőinek, kiket ismernek fel a kisebb-nagyobb szerepeket alakító színészek közül. Érdekes felhívás lehet ez olvasóinknak is…

Ribáry Zoltán