HÁROM NAP MÚLVA IPOLY FESZT, TÍZ HELYSZÍNEN SZÁMTALAN PROGRAMMAL

Három nap múlva, június 10-én kezdődik a Dunakanyar legnagyobb ingyenes fesztiválja, az Ipoly Feszt 2022-es kiadása, mely tíz helyszínen (Szob, Vámosmikola, Nagybörzsöny, Ipolydamásd, Letkés, Márianosztra, Kemence, Perőcsény, Kóspallag, Ipolyvisk) csaknem száz kiemelt és kísérőprogramot kínál az érdeklődőknek a három nap során.

Ezúttal a fesztivál kiemelt programjait lajstromozzuk napról-napra.

Június 10-én Kemencén lesz a nyitány, a fővédnök, Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselőjének köszöntője után a váci Vox Humana Énekkar és a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar lép közönség elé Martini Palmeri: Tangó mise című művével, Sándor Bence karnagy vezetésével, míg ugyanezen a napon Szobon a Beatrice és Nagy Feró lép fel 21 órai kezdettel.

Június 11-én 16 órától a váci Made In zenekar igyekszik felfokozni a hangulatot Ipolydamásdon, őket a Nencsak Berry és a Tunyó öröksége formáció követi ugyanitt, 19 órai kezdettel MR Rick szórakoztatja a közönséget Vámosmikolán, Szobon az Ocho Macho lép színpadra 21 órától, míg Nagybörzsönyben a Karthago nagyjából ugyanebben az időintervallumban.

A szombatot követő vasárnapon 18 órai kezdettel előbb a Dirty Slippers formáció szórakoztatja a közönséget Szobon, majd a többszörös Kossuth-díjas Csík zenekar következik ugyanitt nagyjából két órával később. A koncert után a háromnapos rendezvény egy színpompás tűzijátékkal zárul.

 

Ribáry Zoltán