SZÁDOCZKI IMRE: A SZÉL ÖSSZEFÚJTA BALOLDALI KOALÍCIÓ ÚJABB TEHETETLENKEDÉSEI

A VácOnline immár rendszeres rovatában Szádoczki Imrével, a Fidesz váci elnökével folytatjuk a heti események értékelését. Ezúttal is újra arra kérjük, hogy a helyi jobboldal szemszögéből tolmácsolja olvasóinknak az előző hét közéleti történéseit!

VO: Milyen szóbeszédek keringenek a városban a Káptalan utca 16. és a Curia épülete kapcsán?

A polgármester folyamatosan a Káptalan utca 16. ügyével foglalkozik. Valamiért, egyes hírek szerint ingatlan mutyi miatt fontos neki ez. Sehol nem látni a költségvetésben az ide tervezett Civil Ház kialakítását fedező költségvetési sort. A városi legendák azt pusmogják, hogy a Curiából a földhivatalt szerették volna ide áthelyezni, így a már üres Curiával szabadon rendelkezhetne a városháza. A borozót és a csokizót már sikerült kitenni. Már állítólag neve is van a projektnek: K16.

VO: Botrány, hogy itt a strandszezon, és a gyermekmedencét ősz óta nem voltak képesek felújítani.

Olvastuk, hogy a strandon lévő gyerekmedence felújítása még el sem kezdődött. Az ok pedig az, hogy a „külföldről” rendelt csempe nem érkezik meg időben. Hát ez fantasztikus! Miért nem vesznek magyar csempét, vagy miért nem rendelték meg időben? Szinte egész nyáron nem lesz medencéjük a kicsiknek. Valamiért ebben a városban minden így megy. A tavalyi évben a kormány által megítélt óvoda felújításra szánt pénzekhez még hozzá sem nyúltak, a Bauer utcai bölcsőde beruházás is egy csőd. A kedvenc filmemből az Üvegtigrisből tudnék idézni ezzel kapcsolatban: „Itt mindenki hülye? Itt? Mindenki!” Ez még nem is lenne probléma, de bennünket néznek annak!

VO: Jól látjuk, hogy a választásból semmit nem tanultak?

Matkovich Ilona szerint ők nem vesztettek választást április 3-án. Polgármester Asszony! Vegyék már végre észre, hogy vesztettek! Nem kicsit, nagyon! Városházi információk szerint szakadozik az összetákolt, Márki-Zay Pétert idézve kommunista-fasiszta koalíció. A Jobbik országosan a megsemmisülés szélén áll és ez be fog gyűrűzni Vácra is. A testületben ők hárman vannak: egy perverz náci, egy egyszerű váci náci és egy újságírókat vegzáló jobbikos. De vannak még itt cégeltüntetők, pénzhiénák, sikkasztók, nácikat védő hittantanár és tolvaj is! Ahogy a szél összefújta őket. Vác jobbat érdemel!