SÉTÁK MOKÁNSZKY ZOLTÁNNAL – HARKÁLY UTCÁBAN A FELFESTÉSEK RENDEZETTEBBÉ TESZIK A PARKOLÁST

A baloldali városvezetéssel, bármennyire is nehezített terepnek tűnik, apróbb-nagyobb ügyekben még a jobboldali képviselőknek is sikerül a választóiktól kapott felhatalmazás alapján elvégezni a feladatukat. Sajnos a javaslataikat indoklás nélkül rendszeresen leveszik a napirendről, azzal akadályozzák őket a bizottsági munkában, hogy csak pár hónapja kaptak apróbb pozíciókat, és ami a legsajnálatosabb, a törölt javaslataikat, ha azok mégiscsak megvalósulnak, magukénak igyekeznek feltüntetni. Mokánszky Zoltánnal a napokban tettünk néhány sétát a körzetében, hogy valamelyest képet kapjanak a helyi választók arról, hogy mindezek ellenére mégis hol tud sikereket elérni egy kormánypárti képviselő, és hol vannak ésszerűtlen intézkedések, valamint városházi mulasztások a körzetében.

Idén januárban megkerestek a Harkály utca 9-11. szám alatt lakók, hogy a belső udvarban fessenek fel gépkocsi beállókat, mert így többen tudnak a ház belső udvarán parkolni – ismertette a helyszínen Mokánszky Zoltán.

Sajnos a parkolási lehetőségek nem nőnek olyan számban városszerte, mint amilyen mértékben a gépkocsik száma nő, ezért a felfestések rendezettebbé teszik a parkolást, több autó elfér.

Köszönet a városvezetésnek, hogy a lakók kérését végül is teljesítették áprilisban.